Trei goluri pentru trei puncte vitale

27 Apr. 2009, 19:02 Seria 2
Trei goluri pentru trei puncte vitale

"Alb-roșii" au obținut cel mai categoric succes în acest sezon, 3-0, cu FCM Târgoviște, însă au ratat cât pentru un campionat

 

Devenii au spart mingea la propriu și la figurat în meciul câștigat sâmbătă, pe teren propriu, cu penultima clasată, FCM Târgoviște. În minutul 50, arbitrul de centru Florin Ghimbășan a oprit meciul și a cerut schimbarea balonului, care s-a dezumflat și cu care, până atunci, gazdele marcaseră două goluri, prin Sătmar – șut plasat din 8 metri la rădăcina barei (min. 11) și Lintaru – care a reluat din 3 metri în poarta goală (min. 44), și au irosit alte șase ocazii mari cât roata carului prin Elod Vajda (min. 3), Bițiș (min. 11, min. 27, min. 43), Dosan (min. 11) și Pribac (min. 28).

 

Bițiș a ratat cu poarta goală

 

Cu mingea nouă, oaspeții au controlat jocul o bună bucată de timp, însă steril, iar goalkeeperul devean Dumitru Pârvu a avut emoții doar la torpila lui Beniamin Popescu (min. 52) și când s-a trezit față în față în careu cu Cotuț, pe care l-a hipnotizat (min. 57). Și în partea secundă, cele mai mari oportunități de a înscrie au aparținut tot gazdelor și au fost semnate de Bițiș, care, singur cu Zegheru, a trimis pe lângă din interiorul careului (min. 65) și din afara lui, după o cursă din propria jumătate de teren (min. 67). Ocaziile au fost răzbunate de "veteranul" Elek Szemely, care a închis tabela la prima atingere de balon (min. 78).

 

Mureșul a mai bifat 3 puncte în clasament, cu care a sărit peste linia care delimitează echipele condamnate, însă nu a scăpat de pericolul retrogradării.


"Am câștigat la scor, însă avem foarte mari carențe la finalizare. Luminița de la capătul tunelului nostru abia se vede"
Gheorghe Barbu, antrenor Mureșul Deva
 

articol scris de Sami Tamaș
 

27 Apr. 2009, 19:02 Seria 2
Pe aceeași temă