Ousmane N’Doye își începe cariera de antrenor, la 39 de ani. Clubul la care debutează în noua meserie: „Nu am venit aici «la mișto»”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Mar. 2017, 16:43 Actualizat: 27 Mar. 2017, 16:47 Stiri

Ousmane N’Doye, 39 de ani, e pregătit pentru o nouă etapă în viața sa. Senegalezul va fi antrenor la grupele de copii și juniori ale clubului Cetate Deva. 

Mijlocașul care în trecut a evoluat pentru echipe top din fotbalul românesc precum Dinamo, Astra sau Vaslui, a semnat cu formația din Deva în luna august a anului trecut. Impactul lui N’Doye în liga a treia a fost imediat. Ousmane a reușit nouă goluri în primele sale patru meciuri, devenind astfel golgheterul echipei.

„Eu m-am născut cu fotbalul în sânge și nu va fi o problemă să mă adaptez la acest nivel. Joc oriunde, chiar și la Liga a V-a. Nu am venit aici să joc la mișto, dacă era așa, nu veneam aici. Am avut multe oferte, dar mi-am dat cuvântul lui Cristi Bobar și pentru mine e foarte important să mi-l țin”, declara Ousmane N’Doye după ce a semnat cu Deva.

Ousmane N’Doye a ratat primele patru etape desfășurate de CNS Cetate Deva în acest an în Seria a 4-a a Ligii 3, și-a luat viza pentru a reveni în România și va continua să joace și pentru echipa pregătită de Viorel Tănase. Cetate e pe locul 4 în seria sa, cu 31 de puncte, cu unul mai puțin față de liderul CSM Școlar Reșița, și are ca obiectiv promovarea.

Articol scris de Octavian VASILESCU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Mar. 2017, 16:43 Actualizat: 27 Mar. 2017, 16:47 Stiri
Pe aceeași temă