O altă echipă amenință că se retrage din campionat! FRF ar fi strâns cu ușa clubul dintr-un motiv absurd: „I-am trimis mesaj președintelui Răzvan Burleanu!”

Marius ANGHEL 08 Mar. 2017, 13:54 Stiri

Centrele de Excelență implementate de Federația Română de Fotbal sunt exact motivul pentru care echipa din Liga 3, CNS Cetate Deva, ocupanta locului 6 în Seria a 4-a a Ligii 3, amenință că dorește să se retragă din campionat.

Oficialii de la Cetate Deva amenință că vor recurge la acest gest pentru că FRF s-ar fi răzbunat pe echipă încă din prima etapă a returului, desfășurată weekendul trecut, după ce primăria Deva a încetat susținerea financiară a Centrului de Excelență de la Deva.

CNS Cetate a fost învinsă, cu 1-0, în meciul din deplasare cu Industria Galda, printr-un gol marcat de Andrei Cernea, din penalty, în minutul 22, având atunci doi jucători eliminați deja, însă oficiali ai Devei aduc acuze grave Federației Române de Fotbal, conform Servuspress.ro

Prezent la meci, viceprimarul Devei, Răzvan Mareș, a spus că arbitrajul orădeanului Răzvan Lădar a fost unul tendențios și a lansat acuzații extrem de dure la adresa FRF. Mareș a susținut că înfrângerea de la Galda s-a datorat unei răzbunări a federalilor, deoarece municipalitatea deveană, în urma unui control al Curții de Conturi, nu mai poate finanța Centrul de Excelență al juniorilor care funcționează în urbea de la poalele Cetății. „Și-au bătut joc de munca noastră. Îi felicit pe băieți pentru dăruirea de care au dat dovadă. Sunt mândru de ei, dar în condițiile de la Galda nu se putea face mai mult. Pe lângă arbitrajul care a fost, observator a fost delegat Cornel Corocan, din Reșița, oraș care are o echipă cu care ne batem la promovare. Le-am trimis mesaje președintelui FRF, Răzvan Burleanu, și coordonatorului Centrului de Excelență de la Deva, Vlăduț Munteanu, prin care mi-am exprimat indignarea față de felul cum suntem tratați. Mai bine ne-ar spune că Deva nu este dorită în Liga a 2-a de fotbal și atunci ne vom retrage și ne vom vedea de-ale noastre, fără a mai deranja pe cineva”, a declarat viceprimarul Devei, Răzvan Mareș, scrie Servuspress.ro

CNS Cetate Deva a plecat la începutul acestui sezon cu gândul la promovarea în Liga 2, dar în prezent ocupă locul 6, cu 22 de puncte, cu opt mai puține decât liderul Național Sebiș.

Articol scris de Dan MIREA

Marius ANGHEL 08 Mar. 2017, 13:54 Stiri
Pe aceeași temă