„Trebuie să rezolvăm neajunsurile din atac, în defensivă s-a stat bine”

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 15:31 Seria 2

Oficialii clubului FC Olt Slatina au susținut o conferință de presă în ziua reunirii lotului, în care au prezentat intențiile pentru retur. Instalat în iarnă în funcția de președinte, Gheorghiță Geolgău consideră că trebuie rezolvate problemele din atac, în tur slătinenii bifând o serie de meciuri fără gol marcat.

Divizionara secundă FC Olt Slatina a reluat, luni, pregătirile în vederea abordării returului de campionat. După un tur încheiat dezamăgitor, în care slătinenii au avut reale probleme în ofensivă, bifând o serie de meciuri fără gol marcat, oficialii echipei intenționează să întărească atacul.

„Vrem să aducem jucători cu experiență pe axul central, au fost jucători cu multă experiență, dar pe zonele laterale, ori pe noi ne interesează foarte mult pe axul central, vârf de atac, mijlocaș central, al doilea vârf. Din ce am văzut s-a stat bine la portari, fundași centrali, nu poți să acuzi o echipă care a avut 11 goluri primite, problemele au fost pe atac, trebuie să rezolvăm aceste neajunsuri. Stăm bine la jucătorii tineri, născuți ”88, ”90, ”91, ”92, ”93, avem un jucător chiar născut ”95, regulamentul te obligă să ai doi jucători sub 21, la noi nu este problemă, avem în toate compartimentele”, a declarat președintele celor de la FC Olt Slatina, Gheorghiță Geolgău, în cadrul unei conferințe de presă.

„Teoretic, este posibil să începem returul de pe ultimul loc”

Situată în subsolul clasamentului, FC Olt Slatina ar putea debuta în retur din postura de ultimă clasată, dacă celelalte formații vor aduna puncte în primele două etape, atunci când slătinenii nu au programate jocuri oficiale.

„În primele două etape nu suntem programați, dacă FC Maramureș, Unirea Alba Iulia și celelalte echipe vor lua puncte, teoretic este posibil să începem de pe ultimul loc, va fi o situație neplăcută psihologic pentru jucători, suporteri, când vezi clasamentul. Prima etapă va fi foarte importantă, cu FC Maramureș, din ce am înțeles își vor disputa meciurile la Sibiu, sper să ajungem să avem un lot să ne putem lupta cu toate echipele din serie, să jucăm de la egal la egal, să câștigăm cât mai multe puncte și să ne putem atinge obiectivul”, a mai spus Geolgău.

În tur, FC Olt Slatina a acumulat doar 11 puncte, înregistrând două victorii, cinci remize și cinci înfrângeri.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 15:31 Seria 2
Pe aceeași temă