FC Olt și CSM Râmnicu Vâlcea au remizat la Slatina. Trupa lui Pelici a înscris ambele goluri ale jocului

Marius ANGHEL 12 Aug. 2015, 16:53 Pregătiri, amicale

Foste colege de serie în Liga a 2-a, FC Olt și CSM Râmnicu Vâlcea au disputat astăzi, de la ora 10:30, un amical pe stadionul „Metalurgistul” din Slatina. Cele două echipe oltene au remizat 1-1, însă au șansa la revanșă pe 22 august, la Râmnicu Vâlcea.

Cei care au deschis scorul în amicalul de la Slatina au fost vâlcenii. Claudiu Ștefan a transformat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri și l-a învins pe Nuno Claro. Tot jucătorii lui Alexandru Pelici au marcat și al doilea gol al întâlnirii, însă de această dată în propria poartă, la capătul unei faze fixe în care Precup a centrat din corner. În partea a doua a jocului, CSM-ul a avut marile ocazii de gol, însă Staicu și Firțulescu nu au putut aduce golul decisiv.

„A fost un antrenament bun, împotriva unei formații bune. Le mulțumesc celor de la Slatina că ne-au primit să jucăm aici. Noi încercăm să formăm o echipă competitivă. Avem în lot jucători tineri, talentați, dacă se reglează puțin vor avea evoluții bune”
Alexandru Pelici, antrenor CSM Râmnicu Vâlcea.

„A fost un antrenament bun, ne-am creat foarte multe ocazii, dar nu le-am fructificat. Sper ca lipsa de luciditate din fața porții să dispară pe parcurs. Deși am păstrat primul unsprezece, băieții au dus cu bine jocul până la final, chiar dacă adversarii au venit pe parcurs cu forțe proaspete”
Dan Oprescu, antrenor FC Olt Slatina

FC Olt: Nuno Claro – Schiau, Gherghe, Dinu, Covalschi, Precup, Căpățînă, Ad. Popa, Rogoveanu, Ștefan, Verdeș. Au mai jucat: Preda, Ciocârlă, Mihăescu, Bălan, Bălșanu și Mincă.

CSM: Dr. Geantă – Deaconescu, I. Stoica, D. Dumitrașcu, Cucui, A. Marin, Piscanu, Cl. Ștefan, Bg. Geantă, Staicu, I. Marian. Au mai jucat: Oct. Vasile, Firțulescu, Ct. Pârvulescu, Al. Ionescu și L. Iordache. Nu au fost folosiți Călin Fildan și Andrei Neagoe.

Următorul amical al echipei CSM Râmnicu Vâlcea e programat pentru sâmbătă, de la ora 10:30, la Măciuca, cu FC Rapid București.

Foto: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 12 Aug. 2015, 16:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă