Ciprian Dinu i-a lăsat pe gugulani pentru FC Olt

Ciprian Dinu** i-a lăsat pe gugulani pentru FC Olt

După cooptarea în lot a jucătorilor Gabriel Precup și Adi Popa, un alt fotbalist cu experiență ajunge la FC Olt. Reprezentanții grupării slătinene au ajuns la un acord cu fundașul central Ciprian Dinu (33 ani), fotbalist ce a evoluat în Liga 1 pentru FC Botoșani și Săgeata Năvodari, iar în retur la formația din Caransebeș.

„Campania de achiziții va continua, vom aduce numai jucători experimentați. Am reușit să-l cooptăm în lot și pe Ciprian Dinu. Încă nu a semnat, însă vom definitiva actele zilele acestea”, a spus președintele formației slătinene, Ionuț Ivan.

Aflat la final de contract cu FC Caransebeș, fundașul central spunea pentru Liga2.ro că e decis să se alăture grupului de jucători care au depus memorii pentru a-și recupera restanțele.

FC Olt Slatina își continuă programul de pregătire, urmând ca sâmbătă să susțină un meci de verificare, pe Stadionul „1 Mai” Slatina, în compania formației CSU Craiova.

Victorie în primul amical al verii. 3-0 cu Sporting, la Roșiori

Altfel, fotbaliștii pregătiți de Dan Oprescu s-au impus cu scorul de 3-0, în primul amical al verii pe care l-au disputat, sâmbătă, de la ora 10.00, în deplasare cu Sporting Roșiori. Scorul a fost deschis de Marian Anghelina (min. 10) și a fost majorat de Bobi Verdeș (min. 18). După pauză, slătinenii au mai marcat prin Adi Popa (min. 50), jucător transferat, săptămâna trecută, de la CSM Râmnicu Vâlcea

În prima repriză, jocul a fost dominat de slătineni, care au avut numeroase ocazii de gol. Pe lângă cele două reușite ale lui Anghelina și Verdeș, un șut al lui Mihai Căpășână a lovit bara (min. 22), juniorul fiind „copiat” de Adi Popa (min. 30). De asemenea, atât Rogoveanu, cât și Ștefan au ratat șansa de a înscrie, după ce au scăpat singuri cu portarul teleormănean.

În repriza secundă, pentru FC Olt au evoluat numai juniori, fotbaliști născuți în ’96, ’97, ’98 sau ’99. Gazdele au reușit să pună ceva probleme, în această repriză, fiind aproape de a marca în urma a trei faze fixe.

FC Olt: Nuno Claro, Anghelina, Gherghe, Giurcă, Covalschi, Precup, Căpățână, Adi Popa, Rogoveanu, Ștefan, Bobi Verdeș. Au mai evoulat: Preda, Șcheau, Ciurea, Mihaiu, Bălșanu, Ilinca, Dinu, Achim, David Oprescu, Coțofană.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă