FC Olt a bifat primele două transferuri. Slătinenii au pus mâna pe un jucător pe care și-l doreau de doi ani

FC Olt a bifat primele două transferuri.** Slătinenii au pus mâna pe un jucător pe care și-l doreau de doi ani

Mijlocașul de bandă dreapta Adrian Popa (26 ani) a ajuns, luni seară, la un acord de principiu în privința unui contract cu gruparea FC Olt, urmând să meargă astăzi la Slatina, grupare care are de gând să revină la anul, din nou, în Liga 2. Jucătorul era liber de contract după despărțirea de CSM Râmnicu Vâlcea.

Fotbalistul era de mult timp în vizorul antrenorului de la FC Olt, Dan Oprescu, cel care a insistat și acum pentru venirea lui Adi Popa. „De doi ani mi-l doresc la echipă pe Adi Popa! Și când l-am dat pe Nkongue la Vâlcea l-am cerut la schimb pe Popa, însă nu au vrut atunci cei de la CSM. Acum am profitat că jucătorul era liber de contract” a declarat Oprescu.

După trei ani petrecuți la Damila și CSM, Adi Popa și-a reziliat săptămâna trecută contractul cu clubul din Zăvoi. Originar din Horezu / Vâlcea, mijlocașul dreapta va avea ca obiectiv, alături de FC Olt, promovarea în eșalonul secund.

Adrian Popa (ex CSM Râmnicu Vâlcea) și Gabriel Precup (ex FC Caransebeș) sunt primele transferuri efectuate în această vară de gruparea slătineană.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă