„Trebuie să rămânem uniți!”

15 May. 2009, 14:12 Seria 2
„Trebuie să rămânem uniți!

FCM UTA și Suporter Club UTA vă invită sâmbătă seara de la ora 20.00 în tribunele stadionului „Francisc Neuman” pentru a fi alături de tânăra echipă a UTA-ei în încercarea acesteia de a face un pas decisiv pentru evitarea retrogradării.

 

Victoria dramatică în fața Jiului și mai ales triumful surprinzător de la Rm. Vâlcea au descătușat energiile echipei noastre. Cu siguranță că un stadion plin, care să-i motiveze în partida cu Mureșul Deva, ar fi un factor decisiv pentru obținerea celei de-a treia victorii consecutive.

 

De asemnea, din punct de vedere financiar, suporterii sunt singurul sprijin sigur și loial al celor care conduc clubul UTA. Trebuie să rămânem în continuare uniți, deoarece Bătrâna Doamnă este, înainte de toate, echipa noastră, a tuturor arădenilor, iar încheierea fericită a sezonului depinde în continuare de noi.

 

Prezența fiecăruia dintre dumneavoastră la stadion poate contribui la îndeplinirea obiectivului sportiv și mai ales la depășirea delicatei situații în care se află clubul nostru. Vă așteptăm. Haide UTA!
 

15 May. 2009, 14:12 Seria 2
Pe aceeași temă