„Trebuie să abordăm returul cu un moral mult mai bun”

19 Dec. 2011, 08:51 Seria 2
„Trebuie să abordăm returul** cu un moral mult mai bun

Aflată la prima prezență pe scena eșalonului secund, FC Olt Slatina a încheiat prima parte a turului în zona fierbinte, însă păstrează șanse la salvarea de la retrogradare, diferența de locul care asigură menținerea fiind de doar un punct. Mijlocașul grupării alb-vișinii Petrică Huțanu spune că returul va fi abordat cu o mai mare încredere în potențialul pe care îl au.

Accederea în Liga a II-a a reprezentat pentru mulți dintre componenții grupării FC Olt Slatina debutul într-un eșalon superior. Cu un lot format în mare parte din aceiași jucători care evoluaseră în Liga a III-a, gruparea alb-vișinie spera să producă surpriza, iar finalul primei părți să-i găsească pe un loc liniștitor. Formația pregătită de Dan Oprescu a fost la un pas de a încheia turul în afara zonei fierbinte a clasamentului, însă rezultatele negative înregistrate în deplasare i-au ținut pe loc retrogradabil.

Alb-vișiniii n-au reușit să acumuleze decât un punct pe terenul adversarelor, în ciuda parcursului relativ bun de pe teren propriu, acasă obținând patru victorii și două remize. Prin urmare, FC Olt Slatina se află pe locul treisprezece în clasamentul seriei, însă la un singur punct distanță de linia ce delimitează zona retrogradării. Mijlocașul grupării alb-vișinii Petrică Huțanu este de părere că returul de campionat va fi abordat cu mai multă încredere, astfel încât obiectivul să poată fi îndeplinit.

„Nu poți fi mulțumit de ceea ce am reușit din moment ce am terminat pe loc retrogradabil. Sperăm ca în retur să reușim jocuri mult mai bune și să ne îndeplinim obiectivul. Problemele cele mai mari au fost în deplasare, acasă ne-am descurcat, însă în afară cred că suntem cea mai slabă echipă, n-am reușit să acumulăm decât un punct. Trebuie să abordăm returul cu un moral mult mai bun, pentru că am văzut că se poate”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina.

„Sper ca în retur să nu mai ratez atât de mult”

Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina Petrică Huțanu speră ca în returul de campinat să concretizeze mai mult ocaziile create, în prima parte acesta nefiind mulțumit de evoluțiile sale din acest punct de vedere.

„Normal că nu sunt mulțumit, întotdeauna este loc de mai bine, iar evoluțiile mele au fost în nota echipei. În retur sperăm să acumulăm cât mai multe puncte. În ceea ce mă privește am ratat mult, așa a fost să fie. Sper să îmi fructific ocaziile create, să reușim jocuri bune și să ne menținem în Liga a II-a, am demonstrat de multe ori că merităm să rămânem în eșalonul secund”, a mai precizat mijlocașul.

Mijlocașul grupării alb-vișinii Petrică Huțanu a marcat un singur gol, în partida de pe teren propriu cu UTA Arad (2-2).

sursa: Gazeta Nouă

19 Dec. 2011, 08:51 Seria 2
Pe aceeași temă