„Trebuie neapărat să luăm cele trei puncte la Deva”

02 May. 2012, 10:10 Seria 2

Căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel, consideră că în meciul susținut pe teren propriu cu Chindia Târgoviște au fost pierdute două puncte, conform celor petrecute în teren. Mijlocașul la închidere speră la victorie în deplasarea de la Mureșul Deva, care le-ar crește considerabil șansele rămânerii în eșalonul secund.

Purtătorul banderolei de căpitan, Alin Pavel, este de părere că remiza înregsitrată cu Chindia Târgoviște nu este echitabilă. Mijlocașul consideră că echipa merita cele trei puncte, date fiind ocaziile create.

„După natura jocului, a ocaziilor pe care le-am avut, eu cred că am pierdut două puncte, dar în același timp acest punct poate fi important în economia clasamentului. Nu știu dacă au fost greșeli de arbitraj, n-are rost să mai comentăm arbitrajul, este etapa a ptra consecutivă în care noi jucăm în inferioritate numerică”, a declarat căpitanul celor de la FC Olt Slatina, la finalul partidei cu Chindia Târgoviște.

„Sperăm ca echipele să-și apere corect șansele”

Aflată deasupra liniei retrogradării, la un punct de Juventus București, însă fără să-și treacă în cont cele trei puncte cu Arieșul Turda, echipă retrasă în pauza competițională, FC Olt Slatina are șanse la supraviețuire. Mijlocașul grupării alb-vișinii se teme de anumite jocuri de culise și speră ca primele clasate să-și apere corect șansele.

„Șanse, am mai spus, am avut tot timpul de când a început acest retur, am jucat cu echipe din prima parte a clasamentului, acum sperăm ca acele echipe cu care noi am jucat în primele etape să-și apere corect șansele. Avem cred că patru suspendați pentru meciul cu Mureșul Deva, dar indiferent de problemele pe care le avem, trebuie neapărat să luăm cele trei puncte, să ieșim din acea zonă a clasamentului”, a mai precizat Alin Pavel.

Sursa: Gazeta Nouă

02 May. 2012, 10:10 Seria 2
Pe aceeași temă