Prins între duelurile cu foștii antrenori, Pascariu afirmă: „Am pierdut două puncte cu Vâlcea, vrem să le recuperăm cu UTA”

Marius ANGHEL 03 Nov. 2015, 17:33 Seria 2
Prins între duelurile cu foștii antrenori, Pascariu afirmă:**

Contra celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, Claudiu Pascariu a marcat primul său gol în tricoul Pâncotei, un gol ce a dat iluzia unui succes până la mijlocul părții secunde. Puternicul fundaș central a reușit o execuție frumoasă, puțin atipică pentru el, șut puternic cu piciorul stâng după o pasă venită pe jos de la Pirtea.

„E adevărat că de obicei atac poarta adversă prin lovituri de cap sau șuturi cu piciorul de bază, dreptul, dar mingea a venit prea bine pentru a nu-mi încerca șansa. A ieșit bine, ar fi fost excelent dacă aș fi marcat și pe final, la 1-1, dar am pus doar forță în acel șut nu și efect. Oricum, după aspectul general al meciului, cred că am pierdut două puncte. Pe de altă parte, însă, dacă ne gândim că veneam după trei înfrângeri și întâlneam echipa de pe locul 2, poate e bun și acest egal”, a punctat arădeanul, care marcase ultima oară un gol în meciuri oficiale în toamna anului trecut, în tricoul lui FC Bihor într-un meci cu Reșița, cu Alexandru Pelici pe bancă. Același antrenor l-a dus pe „Pasca” și la Târgu Mureș, însă cei doi nu au mai apucat să lucreze și în campionat.

De la Pelici, pâncotanul trece la „duelul” cu un alt fost antrenor. Claudiu Pascariu a primit banderola de căpitan al UTA-ei din partea lui Roland Nagy în 2011, când îi avea printre colegi în Calea Aurel Vlaicu pe Gligor, Chindriș, Polgar sau Manea. „Din punctul meu de vedere, nu cred că vor fi ambiții exagerate. Sigur, meciul e puțin mai special decât altele, fiindcă jucăm între noi, arădenii și bineînțeles că ne dorim să ne demonstrăm valoarea în fața unui stadion ce va fi plin, cred eu. Prieteniile între noi au fost și vor continua și după acest meci. Timp de 90 de minute fiecare va da tot ce are mai bun din el pentru cele 3 puncte. Probabil, UTA va dori să rămână pe primul loc, noi vrem să recuperăm punctele cu Vâlcea, căci situația noastră în clasament nu e tocmai bună”, a adăugat fundașul de 27 de ani.

Alin Pavel ratează derby-ul cu UTA

Echipele arădene de ligă secundă, UTA Bătrâna Doamnă și Șoimii Pâncota, se înfruntă sâmbătă în Aradul Nou, derby-ul fiind pregătit în cele mai mici detalii de ambele tabere. Din postura de lider și de formație ce nu a mai cunoscut gustul înfrângerii din runda inaugurală, UTA este favorită.

Mai mult, Roland Nagy, Cristi Todea și Cristi Păcurar au toți jucătorii la dispoziție, pe când Ionuț Popa are o absență importantă în zona mediană. Alin Pavel, fotbalist crescut chiar de UTA și vicecăpitan al „alb-negrilor”, a încasat cel de-al patrulea galben al sezonului în confruntarea cu CSM Râmnicu Vâlcea  și este suspendat. Probabil, „închizătorul” va fi înlocuit de Fuchs, Cuedan sau Dragalina (care revine după etapa de suspendare alături de portarul Irimia).

Cel mai probabil, confruntarea dintre UTA și Șoimii Pâncota se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 03 Nov. 2015, 17:33 Seria 2
Pe aceeași temă