„Terminați cu Dorinel!”

05 Feb. 2009, 15:13 Seria 2

Tehnicianul „șepcilor” spune că jucătorii sunt afectați de incertitudinea la nivelul băncii tehnice

În ultima vreme s-a vorbit tot mai des despre o posibilă reîntoarcere a lui Dorinel Munteanu ca manager al lui „U” Cluj, o dată cu revenirea echipei în proprietatea Consiliului Local. Oficialitățile locale au început să tatoneze pista Dorinel Munteanu, dar Mihali spune că sunt simple speculații care strică liniștea jucătorilor.

 

„Aceste speculații fac rău echipei și aș vrea să rog presa să nu mai alimenteze această stare de incertitudine. Eu nu știu nimic despre așa ceva, dar jucătorii sunt și ei oameni și citesc presa, iar când văd astfel de lucruri nu mai știu ce să creadă”, a declarat Mihali, care spune că nu a încercat să afle ce persoană din club îl contactează pe Dorinel Munteanu. „Eu sunt antrenor principal și nu e treaba mea să vorbesc cu nimeni despre Dorinel. Treaba mea este să pregătesc echipa”, a afirmat Mihali.

 

Directorul general, Ioan Mărginean, unul dintre cei care au contestat plecarea „Neamțului” la Steaua spune că nu are nici el vreo cunoștință despre o posibilă revenire a lui Munteanu. „Nu s-a discutat niciodată despre Dorinel în Consiliul de Administrație”, a conchis Mărginean.

 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

 

05 Feb. 2009, 15:13 Seria 2
Pe aceeași temă