„Terenul va fi greu, ne așteaptă un meci de luptă cu FC Bihor”

Marius ANGHEL 28 Mar. 2013, 13:13 Seria 2

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, consideră că meciul cu FC Bihor poate fi câștigat, însă misiunea nu va fi deloc ușoară. Jucătorii sunt îngrijorați de starea terenului, degradată din cauza ninsorilor căzute.

Jucătorii divizionarei secunde speră să bifeze victoria în meciul cu FC Bihor, însă sunt conștienți că nu va fi deloc ușor. Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, crede că starea terenului își va pune amprenta asupra jocului.

„Va fi un joc dificil, după cum se vede afară, terenul va fi greu, va fi un meci de luptă. FC Bihor este o echipă bună, cu experiență, jucători ce joacă împreună de mai mult timp, și-au mai întărit lotul cu câțiva jucători de Liga I, dar este un meci care se poate câștiga dacă noi ne vom face treaba. Ne gândim doar la victorie, sperăm ca lumea să ne fie alături, să ne încurajeze chiar și în momentele dificile, este meci acasă, susținerea suporterilor ar fi un avantaj, un plus pentru moral”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt.

„Tot timpul mi-am așteptat rândul”

Fundașul central al slătinenilor a fost trimis pe teren, în meciul cu FC Maramureș, pe parcursul actului secund. „Eu, când nu am jucat, peste tot pe unde am fost, mi-am așteptat rândul. Mă pregătesc la fel la antrenamente, când se va apela la mine sper să-mi fac treaba cât mai bine, este decizia antrenorului care jucători sunt mai în formă. Cu FC Maramureș am avut și ghinion și noroc poate, după acel penalty, dar totuși rămân la părerea că puteam câștiga cele trei puncte, având în vedere jocul”, a mai spus Crușoveanu.

Terenul din cadrul Complexului 1 Mai va fi deszăpezit joi de dimineață. Meciul cu FC Bihor este programat să se dispute duminică, de la ora 11.00.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 28 Mar. 2013, 13:13 Seria 2
Pe aceeași temă