Tensiuni în vestiarul Târgoviștei!

31 May. 2009, 18:49 Seria 2
Tensiuni în vestiarul Târgoviștei! **

Prăpastia dintre jucătorii lui Municipal și antrenorii Haralambie și Gheorghe Becheanu se adâncește de la meci la meci. Ultima reprezentație a Târgoviștei, 0-1 cu ACU Arad în deplasare, s-a lăsat cu scântei între tehnicieni și jucători, doi dintre titularii obișnuiți, portarul Lunescu și fundașul stânga Dragoș Necatu, fiind înlocuiți … înainte de pauză.

 

“Oficial, motivele acestor schimbari ar fi accidentarile celor doi. In realitate, si Lunescu (n.r. capitanul si cel mai experimentat jucator al FCM-ului) si Necatu s-au luat la cearta din teren cu fratii Becheanu, care au decis sa-i scoata din joc”, vorbesc sursele noastre. Mai mult, Necatu a refuzat să iasă de de pe teren la Arad, centralul Marian Balaci fiind nevoit să-i arate cartonașul galben.

Precedent la Pitești

După înfrângerea de la Pitești, 0-4 cu Internațional, goalkeeper-ul FCM-ului, Cosmin Lunescu, a fost aproape să-l lovească pe nigerianul Emekwue, care ratase două-trei bune oportunități pe final. “Noi tragem tare în apărare iar tu îți bați joc de faze”, i-ar fi reproșat vechii titulari ai FCM-ului nigerianului, care în toamnă a pozat pentru o cunoscută revistă…pentru femei !

 

“Au fost discuții normale de vestiar”, a venit la acea vreme replica antrenorilor Becheanu, instalați la echipă de patronul Zotic în urmă cu o lună și jumătate. Interesant este că în ultima vreme mai mulți fotbaliști ai divizionarei B dâmbovițene au părăsit cantonamentul primei echipe, exemple în acest sens fiind Sagna, Cotuț sau Petculescu.

 

 

Articol scris de Ionuț Marin 
 

31 May. 2009, 18:49 Seria 2
Pe aceeași temă