Teja își dorește spectacol la UTA – „U” Cluj: „Se întâlnesc două formații capabile să facă propaganda fotbalului”

Marius ANGHEL 18 Nov. 2015, 18:54 Seria 2
Teja își dorește spectacol la UTA -

De când Mihai Teja a revenit pe banca „șepcilor roșii”, echipa a mers ceas în campionat, ajungând foarte aproape de zona play-off, la numai șase puncte în spatele noului lider, Gaz Metan Mediaș. Totuși, în afara Chindiei, pe care au întrecut-o cu 2-1 chiar etapa trecută acasă, Universitatea Cluj a bătut doar echipe din subsolul clasamentului.

Prin urmare, meciul de duminică dimineața, de la ora 11:00, ar fi primul examen mai serios pentru „alb-negrii”, care, dincolo de un rezultat pozitiv, ar mai dori să atingă un scop. „Rar mai vezi meciuri frumoase, spectaculoase în fotbalul românesc, fie că vorbim de Liga 1 sau Liga a 2-a. Pe lângă faptul că e un derby de tradiție, ce ar fi trebuit să se joace în primul eșalon, partida dintre UTA și Universitatea Cluj ar putea produce spectacol. Se întâlnesc două formații capabile să facă propaganda fotbalului și ar fi bine să reușim asta, mai ales că meciul se va vedea în toată țara prin intermediul televiziunilor. Mai sunt și galeriile, care – de asemenea – își vor aduce un aport important din tribune, îmi doresc sincer să fie o sărbătoare a fotbalului”, a mărturisit Mihai Teja.

Vorbind în detaliu de adversarul de duminică, dar, comparativ, și despre echipa sa, antrenorul lui „U” a adăugat: „Am vizionat două-trei meciuri ale arădenilor, inclusiv cel din tur, de la Cluj. Este clar că au un mare plus față de noi la capitolul experiență și chiar valoare prin unii jucători care au evoluat și în Liga 1. Sunt favoriți, vor juca și acasă, vin după o înfrângere, cu siguranță își vor dori cu ardoare victoria. Dar, și echipa mea e în revenire, în creștere, avem rezultate pozitive în ultimele etape și nu dorim să ne oprim aici. Vom juca și de această data cu entuziasmul specific unei echipe foarte tinere, neuitând că principalul nostru obiectiv în acest sezon este creșterea fotbaliștilor de perspectivă din lot și – poate – atragerea unor sponsori sau a unui finanțator. La altceva nu ne gândim deocamdată, alte calcule poate mai facem la iarnă. Deocamdată, vrem să scoatem maxim din cele patru partide rămase de disputat în acest an”.

Teja, care l-a înlocuit pe Marius Popescu înainte de runda cu numărul 11, susține că nu are nicio problemă de efectiv pentru confruntarea de la Arad.

Sursa: Sport Arad
Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Marius ANGHEL 18 Nov. 2015, 18:54 Seria 2
Pe aceeași temă