Târgoviștenii încă sunt afectați de eșecul de la Brașov. „Să câștigăm cu UTA pentru a evita alt gen de discuții. Nu e peste noi din niciun punct de vedere”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Apr. 2016, 22:32 Actualizat: 19 Apr. 2016, 22:39 Seria 2
Târgoviștenii încă sunt afectați de eșecul de la Brașov.  „Să câștigăm cu UTA pentru a evita alt gen de discuții. Nu e peste noi din niciun punct de vedere”

Doar președintele Marcel Ghergu și antrenorul principal Nicolae Croitoru au fost prezenți la conferința de presă organizată marți de Chindia înaintea meciului cu UTA Bătrâna Doamnă, programat miercuri, de la ora 17:00, pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște. Niciun jucător nu a apărut în fața jurnaliștilor după eșecul de la Brașov, 2-3. Prezentăm mai jos cele mai importante declarații ale lui Ghergu, respectiv Croitoru, fără a le comenta în vreun fel.

Ghergu: „Atacurile la adresa noastră, după eșecul de la Brașov, sunt nefondate și cred că nu ar fi trebuit să apară”

Marcel Ghergu, președinte Chindia: „Au apărut anumite reacții după meciul cu Brașovul și am preferat să îi ținem deoparte pe jucători, să se concentreze la meciul cu UTA. E un joc greu, cu o echipă care a câștigat runda trecută și a urcat peste noi după meciurile din week-end. Atacurile la adresa noastră, după eșecul de la Brașov, sunt nefondate și cred că nu ar fi trebuit să apară. Acceptăm să fim criticați, când apar derapaje să fim muștruluiți cum trebuie, dar nu e bine să fim atacați, iar jucătorii suspectați de rea voință sau mai știu eu ce. Să dea Dumnezeu să câștigăm miercuri. UTA nu este peste noi, din niciun punct de vedere. Urmărim și noi ce e pe la Arad, dar nu vrem să comentăm prea mult. Nu știu dacă ei sunt odihniți după meciul de la Mioveni. Noi am jucat vineri, ei duminică, așa că jucătorii Chindiei au avut mai multe zile libere după etapa a doua a play-off-ului. Sunt sigur că băieții noștri vor avea o altă atitudine cu UTA, față de ce a fost la Brașov”.

Croitoru: „Avem o datorie către suporteri”

Nicu Croitoru, antrenor Chindia: „E a doua oară când jucăm cu UTA în 2016. Este un joc extrem de dificil. Chiar dacă în primul am reușit să câștigăm categoric, cred că a fost un meci echilibrat, cel puțin până la 2-0. Noi venim după un eșec la Brașov, care ne doare pe toți cei care muncim aici. Ne dorim o victorie în meciul de mâine pentru că doar o victorie ne-ar menține în partea superioară a clasamentului. Îi asigurăm pe toți suporterii noștri că vom face tot posibilul să obținem rezultate pozitive în cele opt meciuri din play-off care urmează. E păcat de discuțiile care au apărut după înfrângerea asta cu FC Brașov. Băieții noștri trebuie felicitați pentru parcursul pe care l-au avut în acest campionat, unul dur. Sperăm ca meciul cu UTA să aducă o evoluție bună și trei puncte și să evităm alt gen de discuții în afara celor normale. Avem o datorie către suporterii care au venit în număr mare în deplasarea de la Brașov și ne-au susținut. Nu știu dacă vor fi modificări în primul unsprezece. Sigur, golul doi primit la Brașov a fost greu de înțeles, dar nu se pune problema de rea-voință”.

Croitoru despre Honciu: „A avut probleme și pot fi dovedite cu imagini de pe camerele de supraveghere ale hotelului. Chiar a avut o criză, a vărsat mult, am încercat să îl recuperăm, dar nu s-a putut”.

În primele două confruntări dintre cele două echipe în sezonul regulat UTA a câștigat pe teren propriu cu 2-1 în fața Chindiei, iar la Târgoviște dâmbovițenii s-au impus cu 3-0.

Chindia Târgoviște – UTA Bătrâna Doamnă, meci ce contează pentru etapa a 3-a a play-off-ului se dispută miercuri, de la ora 17:00.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: DBSport

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Apr. 2016, 22:32 Actualizat: 19 Apr. 2016, 22:39 Seria 2
Pe aceeași temă