Țălnar confirmă discuțiile cu FC Brașov. „Cunosc foarte bine problemele clubului, însă nu mă sperie acest lucru”

Marius ANGHEL 19 Jul. 2016, 14:13 Seria 2
Țălnar confirmă discuțiile cu FC Brașov.**

Cornel Țălnar, antrenorul pe care administratorul judiciar al FC Brașov, Marian Brescan, îl dorește să preia banca tehnică a echipei din Liga 2, a mers în această dimineață la Brașov și a demarat discuțiile cu șefii clubului. Tehnicianul cunoaște foarte bine situația precară a formației, însă cu toate acestea este tentat să accepte oferta, dacă lucrurile se vor pune rapid în mișcare.

„Sunt discuții cu cei de la FC Brașov, acum rămâne de văzut dacă lucrurile se vor mișca rapid. Cunosc foarte bine problemele clubului, nu este ușor, însă nu mă sperie acest lucru. Sunt multe probleme, iar să formezi o echipă în câteva săptămâni este o provocare. În câteva zile vom ști exact dacă se vor găsi soluții. Mai multe nu pot să comentez, pentru că nu depinde de mine rezolvarea problemelor”, a spus Cornel Țălnar pentru Monitorul Expres.

Pe de altă parte, administratorul special al FC Brașov, Gheorghe Popa, a avut duminică, la București, o întâlnire cu Dan Alexa, tehnicianul Rapidului, căruia i-a propus postul de antrenor la Brașov. „Chirurgul” nu a spus nu ofertei, dar a precizat că se va decide în funcție de ce se va întâmpla în zilele următoare la Rapid, dacă echipa va intra sau nu în faliment.

Viitorul echipei FC Brașov stă însă în banii pe care urmează să-i încaseze în urma transferului lui Alexandru Chipciu de la Steaua la Anderlecht. Clubul din Liga 2 ar trebui să primească 750.000 de euro.

Marius ANGHEL 19 Jul. 2016, 14:13 Seria 2
Pe aceeași temă