Dinamo a înființat ”sfatul bătrânilor”! Răzvan Zăvăleanu a format o comisie din legende clubului care vor lua deciziile sportive

Robert JUGRAVU 10 Jun. 2022, 10:59 Liga 2
Dinamo a înființat ”sfatul bătrânilor”! Răzvan Zăvăleanu a format o comisie din legende clubului care vor lua deciziile sportive

Administratorul judiciar al clubului Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a hotărât să formeze o comisie care să preia destinele echipei în perioada următoare.

Dinamo a retrogradat în Liga 2, iar gruparea din ”Ștefan cel Mare” este, acum, pe nicăieri. Susținută în continuare de suporterii din DDB, echipa a rămas fără celelalte surse principale de finanțare, iar administratorul judiciar face tot posibilul să tragă de timp, în speranța că va reuși să găsească oameni dispuși să investească.

Rămas singur în conducere după ”dezertarea” administratorului special Iuliu Mureșan, dar și fără mulți dintre jucători, oficialul vrea să își ia de pe cap problemele de ordin sportiv, astfel că a hotărât să înființeze o comisie formată din glorii ale lui Dinamo care să preia aceste atribuții.

Răzvan Zăvăleanu a înființat la Dinamo o comisie formată din legende clubului

Răzvan Zăvăleanu încearcă să o țină pe Dinamo în viață, după ce echipa a retrogradat în Liga 2. Oficialul nu are în atribuții decizii sportive, astfel că va delega aceste sarcini comisiei din care vor face parte mai mulți foști mari jucători ai clubului din ”Ștefan cel Mare”.

Ionel Augustin, Cornel Țălnar, Ion Marin, Iulian Mihăescu și Gheorghe Mihali sunt cei care vor prelua deciziile sportive, ultimii doi urmând să se ocupe, cel puțin până la noi ordine, în mod direct de pregătirea echipei de seniori, potrivit PlaySport.

”Da, este adevărat. Așa am înțeles până acum. Când va fi numit un președinte, va face organigrama clubului. Această comisie ar presupune să ne organizăm bine, să căutăm jucători, să avem fotbaliști competitivi pentru a începe campionatul. Când aduci unu-doi jucători, îți trebuie mai mulți ochi care să-și dea cu părerea. Efectiv să asculți o părere în plus. Domnul Zăvăleanu vă poate spune cine ar trebui să facă parte din această comisie”, a declarat Gică Mihali pentru PlaySport.

Ionel Augustin a confirmat, potrivit aceleiași surse, că a avut loc o discuție cu Răzvan Zăvăleanu și a spus că se va implica, deoarece nu o poate lăsa pe Dinamo la greu: Am avut o discuție cu domnul Zăvăleanu, am vorbit despre lot, pentru a forma un lot pentru reunire. Ce avem la echipa a doua, tineri… O să vedem cine o să mai rămână și trebuie să formăm un lot. Domnul Zăvăleanu ne-a spus că dânsul răspunde din punct de vedere judiciar, iar noi avem competența sportivă. Ajutăm, ce putem să facem, Dinamo este sufletul nostru!

 

Robert JUGRAVU 10 Jun. 2022, 10:59 Liga 2
Pe aceeași temă