Surugiu și Stan – în tribună, Dumitru și Roman au prins lotul cu Bistrița

Marius ANGHEL 18 Oct. 2013, 18:33 Seria 2
Surugiu și Stan - în tribună,** Dumitru și Roman au prins lotul cu Bistrița

Pe lângă așteptatele absențe din pricina accidentărilor, respectiv Ardelean și Monac, Eugen Trică a luat și două decizii de ordin tehnico-tactic. Antrenorul „Bătrânei Doamne” a decis să opteze pentru doi fotbaliști de bandă, Roman și Dumitru (foto), sacrificând un mijlocaș central defensiv, pe Tiberiu Stan și unul cu profil ofensiv, care ar putea juca pe orice poziție. Chiar dacă nu a fost mereu titular, Olivian Surugiu a prins mereu lotul de 18 la meciurile oficiale, dar acum va rămâne în tribună.

Așa cum vă spuneam și ieri, Sergiu Barabaș a prins în premieră lotul pentru un meci oficial. Portarul de 18 ani va fi rezerva lui Adrian Horvath, care-l înlocuiște între buturi pe David Oberhauser, care și-a încheiat conturile cu UTA în această săptămână.

„Textiliștii” au intrat de astăzi în cantonament la hotelul „AS”, iar la ora 17 vor viziona un film la Mall. Este vorba despre Malavita: O familie criminală, cu Robert de Niro în rolul principal.

Confruntarea dintre UTA și Gloria Bistrița este programată mâine dimineață, de la ora 11, pe arena „Francisc Neuman”. Biletele de intrare la meci se vând inclusiv sâmbătă, începând cu ora 8, la casieriile din fața stadionului.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Oct. 2013, 18:33 Seria 2
Pe aceeași temă