TRAGEDIE | Un fotbalist român, fost jucător la Galați și Rapid, a murit pe terenul de fotbal, în Germania

Gălățeanul Costel „Gimi” Timofte și-a găsit sfârșitul acolo unde și-a trăit mare parte din viață: pe terenul de fotbal. A plecat în Germania în ziua în care împlinea 49 de ani, săptămâna trecută, iar în ziua următoare și-a început antrenamentul cu echipa la care juca în una din ligile inferioare, SC Germania Nurnberg, dar nu l-a mai terminat: a decedat pe teren în urma unui stop cardio-respirator.

Costel Timofte a început fotbalul la juniorii de la fosta echipă Ancora Galați, apoi a ajuns la Rapid București, unde se antrena cu lotul echipei de prima ligă și evolua la formația de tineret-speranțe. În ultimii ani, a jucat în Liga a IV-a gălățeană, la Zimbrul Slobozia Conachi, echipă care la ultimul meci a ieșit pe teren cu tricouri pe care era imprimată fotografia lui „Gimi”. De asemenea, era jucător activ în campionatul municipal de minifotbal din Galați, la formația Atletico Abcoz.

Trupul neînsuflețit urmează să fie adus în această seară în Galați și depus la capela bisericii Sf. Casian și Gherman, de lângă parcul Viva.


Costel Timofte, la SC Germania Nurnberg, primul din dreapta jos

Pe aceeași temă