Suporterii Metalului și-au lansat site-ul înaintea clubului. „Ar fi cazul să facă și ei, dar sunt alte probleme”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 18 Nov. 2014, 17:45 Seria 2

„Guardia Rosso Nera” are pagină de internet. Gruparea de suporteri care susține formația din Valea Domanului și-a lansat duminică site-ul oficial. Interesant e că clubul în sine, CS Metalul Reșița, continuă să nu aibă o astfel de reprezentare virtuală deși au existat planuri încă din sezonul trecut.

Inițiativa lansării paginii fanilor a aparținut membrilor actuali ai „GRN”, gruparea de suporteri de tradiție a Reșiței care susține noul club Metalul. Conform liderului Marcel Gușcă site-ul guardiarossonera.ro s-a realizat prin chetă. „Noi am pus bani, am vrut să facem un site al nostru, cu informații, nu e ajutor de la club. Pentru început eu spun că e bine, vor fi mai multe date pe viitor”, spune Gușcă.

Pe pagina suporterilor există informații despre gruparea bănățeană, meciurile următoare, dar și date sumare despre lotul echipei pregătite de Daniel Oprița.

www.metalulresita.ro, „blank”

Interesant e că suporterii reșițeni au luat fața clubului în ceea ce privește reprezentarea în lumea virtuală. Deși încă din sezonul trecut pe bannere de la stadionul „Mircea Chivu” apăreau inscripții legate de pagina oficială a clubului: metalulresita.ro, aceasta rămâne în continuare o adresă „goală”.

Clubul a rezervat probabil domeniul, dar nu a făcut nimic pentru a oferi un minimum de informații despre CS Metalul prin intermediul paginii oficiale. Dacă tastați adresa, aceasta vă va duce la un ecran alb imaculat.

Situația e un pic jenantă în condițiile în care multe cluburi din ligile inferioare au grijă de imaginea lor prin astfel de soluții relativ ieftine. Suporterii nu se bazează pe o rezolvare rapidă a situației. „Ar fi cazul să facă și ei site-ul, dar sunt alte probleme”, precizează Gușcă.

Metalul Reșița e prezentă pe Facebook cu câteva pagini, unele ale fanilor. Nici conjudețeana FC Caransebeș nu are încă site oficial, de curând fiind anunțată o îndreptare a acestui minus.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 18 Nov. 2014, 17:45 Seria 2
Pe aceeași temă