Liderul suporterilor din Valea Domanului, interzis pe orice stadion!

Marius ANGHEL 08 Nov. 2013, 19:29 Seria 2
Liderul suporterilor din Valea Domanului,** interzis pe orice stadion!

Marcel Gușcă, omul care conduce Guardia Rosso-Nera încă de la înfiițarea ei, din 1996, nu mai are voie să intre pe vreun stadion de fotbal timp de un an.

Reșița are, după foarte mulți ani, o echipă în eșalonul secund și nu se descurcă deloc rău. Marți a învins FC Universitatea Craiova și sâmbătă merge să bată la ea acasă „Bătrâna Doamnă”, o altă echipă de mare tradiție a fotbalului românesc. Cu toate acestea, în Valea Domanului nu e liniște nici măcar acum, iar adevăratul scandal abia începe. Și asta, pentru că șeful galeriei nu mai are voie pe arenele sportive. Așa a hotărât Inspectoratul Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

„Miercuri, 06 noiembrie a.c., în urma desfășurării competiției sportive dintre CSM Metalul Resita și FC „U” Craiova, jandarmii cărășeni au sancționat contravențional doi membri din galeria gazdă. În urma incidentului din tribuna arenei sportive, înaintea începerii meciului de fotbal, forțele de ordine au fost nevoite să intervină pentru aplanarea conflictului dintre cei doi membri ai galeriei care s-au îmbrâncit și și-au adresat expresii jignitoare. Numitul M.G. (n.r. – Manuel Grigore), în vârstă de 41 ani, a fost sancționat contravențional de jandarmi pentru adresarea de cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, iar numitul G.M.S (n.r. – Gușcă Marcel Silviu), în vârstă de 42 ani, a fost sancționat contravențional cu amendă, pentru provocare ori participarea efectivă la scandal în incinta arenei sportive. Celui din urmă i-a fost aplicată și sancțiunea contravențională complementară cu interzicerea accesului în arenele sportive timp de un an”, se precizează în comunicatul Jandarmeriei.

Situația e mai mult decât penibilă, decizia Jandarmeriei ridică o sumedenie de semne de întrebare, iar Marcel Gușcă și Manuel Grigore ar fi trebuit să-și vadă fiecare de galeriile lor. Nu de alta, dar toată lumea are de pierdut și e păcat ca rezultatele din teren să fie umbrite de această mascaradă.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 08 Nov. 2013, 19:29 Seria 2
Pe aceeași temă