Oprița nu se dă bătut după eșecul de la Timișoara: „Lupta nu s-a terminat”

Metalul Reșița a cedat la scor la Timișoara în duelul bănățean din Liga 2 după o repriză secundă foarte slabă, scor 0-3. Daniel Oprița a recunoscut victoria meritată a lui ACS Poli și a spus că își asumă rezultatele din ultima perioadă. Tehnicianul reșițenilor nu crede că lupta pentru promovare s-a încheiat, dar precizează că va avea o discuție cu acționariatul echipei sale despre abordarea sezonul de primăvară.

„A fost o primă repriză echilibrată, Timișoara cu ocazii mai mari și noi am avut situații. Cornerul acela. A doua repriză a fost a Timișoarei, am început cum nu se putea mai prost. Puteam să intrăm în joc la acel penalty, ratezi și ei roșu, s-a terminat imediat totul… O victorie meritată pentru Dan Alexa”, a declarat Daniel Oprița.

Antrenorul „rosso-nerilor” nu e foarte încântat de sezonul de toamnă: „Nu sunt foarte mulțumit, sunt dezamăgit, speram la mai mult… Chiar dacă am pierdut cu 3-0, dacă dădeam gol la acel penalty. Era altcumva. O să vorbesc și cu oamenii care conduc clubul, să văd dacă a fost bine sau nu”.

„Depindea de acest meci strategia, cu un egal eram aproape. Dar se poate recupera”

Daniel Oprița a recunoscut și jocul slab al echipei în special din partea secundă, dar spune că lupta din Liga a 2-a nu s-a încheiat. „Normal că nu ne așteptam. ACS Poli e o echipă cu jucători cu calitate, valoroși, cu experiență mai mare, știu să joace partidele cu miză. Am văzut că au luat bătaie și cei de la Fortuna. Contează că Poli s-a distanțat la șapte puncte. Puteam să fim mai aproape de ei. Lupta nu s-a terminat. Mai sunt 15 meciuri, se mai joacă, e greu, dar nu imposibil… Se pare că noi suntem pe o pantă descendentă. Am luat doar trei puncte în ultimele cinci etape. Îmi asum lucrurile acestea, vedem acum ce fac. Nu știu, cei care se ocupă de bani, noi sperăm în continuare. Depindea de acest meci strategia, cu un egal eram aproape. Dar se poate recupera”, a precizat Oprița.

În final, antrenorul Metalului a spus că el nu ar accepta o ofertă de la Dinamo, cum se pune problema în cazul lui Alexa. În schimb, el ar merge la Steaua: „Eu nu aș accepta ofertă de la Dinamo niciodată. M-am mai dus ca jucător și am făcut o greșeală, nu o să o mai fac. De la Steaua? Nu m-aș mai gândi”.

ACS Poli s-a distanțat în clasamentul Seriei a II-a la șapte puncte după acest joc de urmăritoarele Fortuna și Metalul.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă