Suporterii Chindiei se strâng luni la stadion pentru a demonstra că e nevoie în continuare de fotbal la Târgoviște

01 Jul. 2012, 21:27 Seria 2
Suporterii Chindiei se strâng luni la stadion** pentru a demonstra că e nevoie în continuare de fotbal la Târgoviște

Chindia se reunește luni (nr. – 2 iulie) la stadionul „Eugen Popescu”, iar primul antrenament va fi văzut de suporteri care vor să vină în număr cât mai mare pentru a fi alături de echipă în aceste momente grele în care se află clubul de sub Turnul Chindiei.

Suporterii se vor aduna la stadionul „Eugen Popescu” de la ora 17:00, ora primului antrenament al Chindiei, pentru a fi alături de echipa favorită al cărei viitor este incert. Pe situl suporterilor, www.chindiatargoviste.ro, a apărut un comunicat către toți fanii echipei pentru a-i chema la stadion, la primul antrenament. Cei care administrează situl respectiv sunt de părere că Gică Popescu trebuie să se implice în continuare, indiferent de ce s-a precizat prin presa locală în ultima perioadă despre fostul căpitan al Barcelonei.

Faptul că echipa a avut cea mai mare medie de spectatori în sezonul 2011-2012, le dă speranțe suporterilor că vor reuși să se facă auziți printr-un număr cât mai mare. Aceștia vor să fie prezenți la fiecare antrenament al echipei, dacă doar așa vor reuși să fie auziți de cei care pot decide soarta clubului.

Articol scris de Adrian Albu

Foto: photochic.ro

01 Jul. 2012, 21:27 Seria 2
Pe aceeași temă