Suporterii Chindiei cer demisia lui Stoican!

21 May. 2012, 22:41 Seria 2
Suporterii Chindiei** cer demisia lui Stoican!

Înfrângerile cu Severin (1-2, pe teren propriu) și UTA (0-3, în deplasare) par să îi complice serios situația tehnicianului Flavius Stoican. La început timide, vocile care cereau demisia antrenorului adus de Gică Popescu în ianuarie au devenit tot mai virulente. Acuzele de blat la jocurile cu Alba Iulia și Severin, dar și prestațiile submediocre din meciul cu UTA au umplut paharul nemulțumirii.

Pe site-ul chindiatargoviste.ro, fanii au postat chiar o listă de motive pentru care antrenorul severinean ar trebui să părăsească, de bunăvoie, Târgoviștea. Stoican este considerat responsabil pentru rezultatele proaste din retur, dar și pentru regresul jocului prestat de târgovișteni. Iată textul materialului publicat luni la prânz de site-ul suporterilor.

– Sub comanda lui, Chindia a coborât cinci poziții în clasament, de pe locul trei la începutul returului până pe locul opt, cu două etape înainte de finalul campionatului. Dacă în martie Chindia se afla la zece puncte de lider, acum a ajuns la 12 puncte de locul al treilea.
– Jocul echipei este într-un regres total, de la debutul returului și până în prezent. Mărturie stau cifrele: în șase meciuri jucate în deplasare, Chindia a înscris fix trei goluri, două la Oradea și unul la Alba Iulia. Pe teren propriu, exceptând jocul cu Mureșul Deva (5-0), echipa a punctat de cinci ori în cinci meciuri, pierzând 10 puncte în clasamentul adevărului.
– A întreținut, cel puțin de la jumătatea returului, o relație tensionată cu presa și suporterii. Pe jurnaliști i-a înjurat chiar pe stadionul Eugen Popescu, iar pe fani i-ar fi jignit în repetate rânduri, după ce aceștia au început să îi ceară demisia. Aceeași atitudine au adoptat-o și conducerii, Mladen înjurând galeria Chindiei după meciul cu Severin.
– A încercat – și în cele mai multe rânduri a și reușit – să scoată din echipă elementele localnice. Din titulari incontestabili, de la înființarea echipei și până la sosirea olteanului, oameni precum Dobre, Pătru sau Cherchez au ajuns să stea pe banca de rezerve sau să nu mai prindă nici măcar lotul de 18

– A mizat pe jucători care nu au adus niciun plus jocului, chiar dacă au fost titularizați constant, în dauna altora, cu randament superior. Mihăescu, Bușu, Șerban, Poiană au evoluat în medie lamentabil în tricoul Chindiei Târgoviște
– Este bănuit de legături cu mafia pariurilor. Nu o dată, un meci al Chindiei din retur a fost suspectat de aranjamente și blocat de către casele de pariuri. Exemple concludente sunt jocurile cu CSM Vâlcea (2-1, la pauză 0-1), Alba Iulia (1-0), Gaz Metan Severin (1-2), sau chiar Gloria Bistrița (0-1). Spre comparație, nici în Liga a III-a și nici în turul campionatului nu au existat suspiciuni la vreun joc al târgoviștenilor.

Articol scris de Ionuț MARIN

21 May. 2012, 22:41 Seria 2
Pe aceeași temă