„Sunt ferm convins că «Mister» Claudiu Niculescu are de luat o revanșă în fața «țăranilor» de la Tărlungeni”. Brașovenii, gata să încurce din nou Mioveniul

Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 12:59 Seria 2

În urmă cu șapte săptămâni, Unirea Tărlungeni și CS Mioveni terminau la egalitate, scor 0-0, la capătul unui meci extrem de tensionat în care antrenorul oaspeților, Claudiu Niculescu, a fost fosrte nervos pe tot parcursul partidei, intrând în clinciuri cu spectatorii, dar și cu jucătorii și oficialii Unirii.

„Claudiu Niculescu a plecat foarte supărat de la stadion, după ce ne-a înjurat tot meciul jucătorii. Îl înțeleg, e frustrare mare pentru că niște «țărani» de la Tărlungeni, după cum spune el, i-au luat patru puncte în acest campionat”, explica Claudiu Cazan, directorul sportiv al brașovenilor, nervozitatea lui Niculescu de atunci.

Sâmbătă, cele două echipe se vor duela din nou, tot la Tărlungeni, însă de această dată într-un meci ce contează pentru etapa a 4-a a play-off-ului. „Va fi un meci extrem de disputat, cu toate că lucrurile s-au mai așezat după ce ACS Poli Timișoara s-a distanțat la 10 puncte în fruntea clasamentului. Sunt ferm convins că «Mister» Claudiu Niculescu are de luat o revanșă în fața «țăranilor» de la Tărlungeni. Noi vrem doar să dăm o replică cât se poate de bună celor de la Mioveni și să ne păstrăm invincibilitatea pe teren propriu”, a comentat Claudiu Cazan.

De cealaltă parte, Niculescu nu concepe ca echipa sa să nu câștige la Tărlungeni. „Ne așteaptă un meci foarte greu, contra unei echipe care nu a pierdut în acest sezon acasă. Sper însă să fim noi primii care le producem o înfrângere pe propriul teren în acest campionat. Sper să spargem gheața în meciurile cu ei și să ne consolidăm poziția din clasament, iar până la finalul play-off-ului să ne atingem obiectivul. Am încredere în băieți că vor face un meci bun, sper să reușesc să-i motivez foarte bine pentru această deplasare și să arate că au valoare și că pot urca pe podium” a declarat Claudiu Niculescu.

Pentru meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, antrenorul Unirii Tărlungeni, Dan Bona , nu va conta pe serviciile lui Vlăsceanu, suspendat, iar Cristea este învoit pentru rezolvarea unor probleme personale.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 12:59 Seria 2
Pe aceeași temă