„Sunt dezamăgit, nu am avut șansa să demonstrez că merit să joc”

16 Nov. 2011, 15:19 Seria 2

Transferat cu puțin timp înainte de startul sezonului, fostul jucător al Universității Craiova Olivian Surugiu a evoluat puține minute în tricoul grupării Alro. Mijlocașul de 21 de ani s-a arătat dezamăgit de decizia conducerii, fiind de părere că nu i s-a acordat șansa de a demonstra.

Lăsat în afara lotului pentru confruntarea cu CSM Râmnicu Vâlcea, mijlocașul Olivian Surugiu spune că respectă decizia conducerii, însă este dezamăgit de faptul că nu i s-a acordat șansa să demonstreze. Jucătorul de 21 de ani are un contract valabil cu formația slătineană până la finalul sezonului.

„Sunt dezamăgit. Nu credeam că mi se va întâmpla asta la Slatina, este un moment dificil, dar există și astfel de clipe, asta este viața. Este decizia conducerii, o respect, mai am contract până în vară, o să încerc să mă pregătesc cât mai bine, mai multe nu am ce să spun. Cred că adunate, nu am jucat 90 de minute. Nu am avut șansa să demonstrez că merit să joc. Dacă voi fi în lot pentru meciul cu FC Bihor nu mă avantajează, sunt tânăr, vreau să joc, dar nu depinde de mine”, a declarat Surugiu.

„Cu puțină șansă se poate promova”

Mijlocașul celor de la Alro crede în îndeplinirea obiectivului, însă este de părere că în pauza competițională lotul trebuie întărit.

„Eu, unul, cred că se poate. Avem un lot valoros, iar cu puțină șansă echipa ar putea termina pe un loc care să asigure accederea în Liga I. Cred totuși că mai trebuie aduși câțiva jucători în iarnă, care să facă diferența”, a precizat Olivian Surugiu.

Jucătorul a evoluat sezonul trecut, sub formă de împrumut, pentru Gaz Metan CFR.

Sursa: Gazeta Nouă

16 Nov. 2011, 15:19 Seria 2
Pe aceeași temă