Mijlocaș din Liga 1, a doua achiziție a iernii pentru AFC Hermannstadt. „Speră să contribuie serios la promovarea echipei”

A doua achiziție a iernii pentru AFC Hermannstadt este un jucător care ultima dată a jucat în Liga 1 pentru antepenultima clasată la finalul primei părți a sezonului. Sibienii au bătut palma cu Olivian Surugiu (27 de ani), mijlocașul craiovean devenit liber de contract după ce s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș.

Pus pe liber de medieșeni după ce în prima parte a sezonului a evoluat mai mult la echipa secundă din Liga 3, în Liga 1 bifând doar 188 de minute în patru jocuri, Surugiu va fi legitimat acum de AFC Hermannstadt, club care are ca obiecitiv promovarea.

„Al doilea transfer finalizat de echipa noastră în cursul săptămânii trecute este venirea lui „Suru” (n.r. – Olivian Surugiu). În vârsta de 27 de ani, mijlocașul a evoluat în prima parte a sezonului la divizionara A – Gaz Metan Mediaș. „Suru” speră să aibă evoluții foarte bune și să contribuie serios la promovarea echipei. Mijlocașul născut în 23 mai 1990, în Craiova, a mai jucat și la: Gaz Metan Mediaș, Pandurii Tg. Jiu, CSU Craiova, FC Podari, UTA Arad, CSM Rm. Vâlcea, Petrolul Ploiești. Bine ai venit și mult succes în tricoul FCH!”, anunță sibienii pe pagina de facebook a clubului.

Văzut la Craiova ca o tânără speranță pentru fotbalul românesc, Surugiu va face în curând, pe 28 februarie, 28 de ani, însă previziunile în privința carierei sale nu s-au adeverit. Mijlocașul care și-a făcut junioratul la Școala de Fotbal Gheorghe Popescu și FC Universitatea Craiova a schimbat apoi echipele precum șosetele, aproape în fiecare an, nereușind să se remarce pe nicăieri. Până acum a strâns meciuri în Liga 1, 2 sau 3 pentru Gaz Metan CFR Craiova, FC U Craiova, ALRO Slatina, Petrolul Ploiești, CSM Râmnicu Vâlcea, UTA Arad, CS Podari, CS U Craiova, CS U Craiova II, Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaș și Gaz Metan Mediaș II.

AFC Hermannstadt l-a mai achiziționat până acum pe fundașul Alexandru Coman (26 de ani), ultima dată la CS Balotești, s-a despărțit de atacantul Dan Roman (31 de ani), iar pe mijlocașul Radu Necșulescu (27 de ani) l-a împrumutat în Liga 3 la SC Oțelul Galați.

Pe aceeași temă