Încă două transferuri importante pentru FC U Craiova 1948. Mititelu a adus doi foști jucători pe care i-a avut la vechiul său club

Încă două transferuri importante pentru FC U Craiova 1948.** Mititelu a adus doi foști jucători pe care i-a avut la vechiul său club

La finalul unui sezon în care a defilat în Liga a 4-a Dolj, a câștigat trofeul Cupei României – faza județeană și a promovat în Liga 3 la „masa verde”, deoarece adversara Gloria Cornești (Dâmbovița) nu a îndeplinit condițiile de participare la baraj, FC U Craiova 1948 se pregătește acum să atace promovarea în Liga 2. Adrian Mititelu, finanțatorul echipei, a început în forță campania de transferuri din această vară, convingând doi foști jucători de la vechiul său club, să se alăture noului proiect.

Cu Mihai Dina și Ovidiu Dănănae lideri ai unei echipe care vrea să acceadă în elita fotbalului românesc, FC U Craiova 2948 continuă să se întărească pentru sezonul de Liga 3. După Sabin Lupu, adus de la nou-promovata în Liga 1 FC Hermannstadt, oltenii au reușit să-i legitimeze pe fundașul central Mădălin Ciucă (35 de ani) și pe mijlocașul ofensiv Olivian Surugiu (28 de ani).

Cotat la doar 25.000 de euro, Ciucă e născut la Craiova și și-a început drumul în fotbal la Universitatea, în 2005. A stat până în 2008, a plecat apoi la Gloria Bistrița, dar s-a mai întors la clubul lui Adrian Mititelu în 2011 și apoi în 2014. Ultima oară la FC Argeș, acolo unde a fost o dezamăgire (a jucat în doar două meciuri în retur), Mădălin Ciucă revine în Bănie din postura de jucător liber de contract. În cariera sa a mai evoluat pentru Gaz Metan Mediaș, Metalul Reșița, CSM Poli Iași și UTA Arad.

Născut tot la Craiova, Surugiu a început și el fotbalul la Universitatea și a mai jucat pentru CS Turnu Severin, Alro Slatina, Petrolul Ploiești, CSM Râmnicu Vâlcea, UTA, Pandurii, CS Podari, Gaz Metan Mediaș și FC Hermannstadt și, deși a făcut parte din echipa lui Adrian Mititelu, a fost legitimat și la CS U Craiova, în sezonul 2016/2017. Ultima oară a „jucat” la Hermannstadt, acolo unde a bifat 88 de minute în trei meciuri. Alexandru Pelici nu l-a mai oprit în lot pentru Liga 1, iar acum se întoarce în Liga 3.

Pe aceeași temă