„Sunt convins că vom câștiga cele trei puncte”

29 Mar. 2012, 14:41 Seria 2

FC Argeș va primi mâine vizita celor de la Cnindia Târgoviște. Antrenorul Viorel Dumitrescu recunoaște că adversarii vor fi foarte puternici însă își anunță elevii că nu se gândește decât la cele trei puncte puse în joc.

„Suntem conștienți că este un joc foarte important, mai ales pentru liniștea noastră, dar și pentru a urca două-trei locuri mai sus în clasament, astfel șansele pentru a ocupa locul trei să nu scadă. Toți suntem conștienți de importanța jocului și sunt convins că vom câștiga cele trei puncte”, a declarat Viorel Dumitrescu.

În această săptămână Viorel Dumitrescu nu a dispus de toți jucătorii la antrenamente, mai mulți fotbaliști importanți din lot fiind răciți. Chiar și așa, antrenorul alb-violet spune că nu are de ales și va apela la acești jucători pentru partida de mâine.

„Nu sunt apți 100%, dar nu am de ales și o să-i folosesc mâine. A revenit și Briceag la antrenamente și sunt mari șanse să joace și el pe banda stângă. Așa bolnavi cum sunt să joace, deoarece nu au de ales. Indiferent cine va juca trebuie să joace cât mai bine”.

Partida FC Argeș – Chindia Târgoviște se va juca de la ora 18:00 și va fi în direct pe Digi Sport.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

29 Mar. 2012, 14:41 Seria 2
Pe aceeași temă