Stoianof: „Trebuie să obținem toate punctele pentru a reveni din nou în partea superioară a clasamentului”

Marius ANGHEL 20 Mar. 2014, 13:54 Seria 2
Stoianof:**

Ocupantele locurilor opt și nouă din Seria a II-a, FC Universitatea și CS Mioveni, sunt în luptă directă pentru accederea în primele șase locuri ce duc la play-off. Despărțite de trei puncte, în favoarea primei amintite, cele două formații se vor duela vineri, de la ora 16:00, pentru victoria ce-i va ține aproape de linia mijlocie a clasamentului. Ultimele trei echipe clasate momentan în jumătatea de sus au avand doar două puncte față de craioveni.

Meciul cu argeșenii este foarte important pentru trupa lui Dragoș Bon. Un succes i-ar detașa de adversarul din această etapă și le-ar menține speranțele pentru promovare, în timp ce un alt rezultat ar complica și mai mult situația pentru ultimele partide ale returului. Pentru meciul cu CS Mioveni, fotbaliștii Universității s-au antrenat tot la Leamna, acolo unde ieri au efectuat un singur antrenament.

Ovidiu Stoianof spune că așteaptă cu încredere meciul de vineri. „Este o partidă importantă, fizic noi am crescut de la meci la meci și trebuie să obținem toate cele trei puncte puse în joc, pentru a reveni din nou în partea superioară a clasamentului, pe locurile care asigură prezența la play-off.” a spus, pentru editie.ro, Ovidiu Staionof.

Atacantul Universității avertizează însă asupra moralului jucătorilor adverși după victoria din runda trecută în fața Gloriei Bistrița. „Ei vin cu o stare de spirit bună, au câștigat un meci dificil, dar noi trebuie să ne facem jocul foarte bine și să nu le dăm șansa de a ne pune probleme.” a mai spus Stoianof.

Astăzi, echipa antrenată de Dragoș Bon se va deplasa la Severin, acolo unde vor susține și un antrenament ușor. Mâine dimineață, jucătorii Universității vor merge în supermarketul Carrefour pentru a se întâlni cu suporterii din Drobeta.

Marius ANGHEL 20 Mar. 2014, 13:54 Seria 2
Pe aceeași temă