Stoianof, chemat la DNA!

12 Feb. 2012, 16:39 Seria 2
Stoianof,** chemat la DNA!

Atacantul celor de la Alro Slatina, Ovidiu Stoianof, se află printre jucătorii chemați la Direcția Națională Anticorupție pentru a da explicații în cazul dezafilierii echipei Universitatea Craiova de la Federația Română de Fotbal.

Potrivit finanțatorului grupării din Bănie, Adrian Mititelu, toți cei 40 de fotbaliști care au plecat în vara anului trecut de la Știința au fost sau urmează să fie audiați de DNA. Printre aceștia, jucători ca Dorel Stoica, Florin Costea, Andrei Prepeliță sau Ovidiu Dănănae, chemați în calitate de martori. Mititelu a declarat pentru posturile de televiziune centrale că păstrează legătura cu unii dintre foștii componenți ai Universității, printre aceștia aflându-se și Stoianof.

În decursul carierei sale, Ovidiu Stoianof a mai trecut pe la formații ca FC Caracal, Universitatea Cluj sau Internațional Curtea de Argeș. În sezonul precedent, fotbalistul de 26 de ani a evoluat sub culorile Universității Craiova. După dezafilierea echipei-fanion a Olteniei, Stoianof a acceptat oferta de a îmbrăca tricoul celor de la Alro Slatina.

Sursa: Olt TV

12 Feb. 2012, 16:39 Seria 2
Pe aceeași temă