Stere a scăpat de demitere. Șefii lui FC Brașov încă îi acordă încredere. Vine rândul jucătorilor să fie băgați în ședință

Marius ANGHEL 14 Mar. 2016, 14:25 Seria 2
Stere a scăpat de demitere. Șefii lui FC Brașov încă îi acordă încredere.** Vine rândul jucătorilor să fie băgați în ședință

Ședința care a avut loc în acestă dimineață la sediul lui FC Brașov a fost mult mai liniștită decât se anticipa. Șefii clubului, Gheorghe Popa și Romeo Pașcu, i-au cerut explicații antrenorului Mihai Stere pentru jocul modest al echipei împotriva lui „U” Cluj, un meci în care FC Brașov avea nevoie disperată de toate punctele pentru a se menține aproape de locurile ce duc în play-off.

La finalul ședinței, s-a decis ca staff-ul tehnic al FC Brașov, format din directorul tehnic Adrian Szabo, antrenorul Mihai Stere și secunzii Naghi și Șanta, să continue sub aceeași formulă. „Avem în continuare încredere în staff-ul tehnic format din Szabo, Stere, Naghi și Șanta că pot redresa echipa. Normal că suntem extrem de dezamăgiți de prestația unor jucători. Vom avea marți o ședință și cu ei pentru a clarifica lucrurile. Șansele la play-off s-au redus după ultimele rezultate, dar trebuie să luptăm până la capăt penru îndeplinirea obiectivului”, a declarat, pentru Monitorul Expres, Gheorghe Popa, președintele interimar la CA al FC Brașov.

Oficialii lui FC Brașov nu au luat măsuri radicale și pentru că marți seara sunt așteptați la Brașov reprezentanții celor de la Nilor Group, companie care e interesată să preia echipa.

După remiza de duminică cu Universitatea Cluj, scor 0-0, FC Brașov a acumulat 35 de puncte și se situează pe locul 7, la patru puncte distanță de următoarele trei clasate, CS Mioveni, CSM Râmnicu Vâlcea și FCM Baia Mare, echipe care merg în play-off.

În ultimele trei etape rămase de disputat din returul sezonului regulat, FC Brașov urmează să mai întâlnească pe CS Mioveni (d), Olimpia Satu Mare (a), CSM Râmnicu Vâlcea (d) și Șoimii Pâncota (a).

Marius ANGHEL 14 Mar. 2016, 14:25 Seria 2
Pe aceeași temă