„Stegarii” nu mai stau în cantonament înaintea meciului cu CS Mioveni. „Nu e vorba de un protest, ci de un factor de motivație”

Marius ANGHEL 06 May. 2016, 13:26 Seria 2

Ieșiți rapid din lupta pentru primele două locuri din play-off, „stegarii” mai au de bifat încă cinci meciuri până la finalul sezonului. Cum evoluțiile din acest play-off au fost catastrofale, brașovenii au datoria ca măcar în meciurile rămase de disputat să-și respecte meseria de fotbalist. După rușinea din meciul de sâmbăta trecută de la Mioveni, jucătorii lui Adrian Szabo au avut două zile libere de Paște, apoi au fost reluate pregătirile pentru meciul de sâmbătă în care adversari vor fi tot cei de la CS Mioveni. Cum Puțanu și-a reziliat contractul pe cale amiabilă încă de la începutul acestei săptămâni, Szabo nu are la dispoziție decât doi fundași centrali de meserie: Marin și Istrofor, doi jucători care nu au jucat niciodată împreună! În rest, în primul 11 ar putea reveni Vagner, care a fost recuperat după accidentarea suferită în meciul de la Mediaș.

„Nu putem vorbi de o revanșă”

O premieră în acest sezon ar fi aceea că jucătorii nu vor mai intra în cantonament cu o zi înaintea meciului, ci vor veni direct la stadion sâmbătă dimineața, variantă confirmată de antrenorul Adrian Szabo. „Am cerut conducerii să renunțăm la cantonament. Nu e vorba de un protest, ci acest aspect poate fi un factor de motivație pentru jucători. Ei s-au pregătit în această săptămână, chiar nu am ce să le reproșez. Eu sper ca în aceste ultime meciuri oficiale ei să-și amintească de jocurile și momentele bune pe care le-au avut în trecut. Ei trebuie să arate pasiune și respect pentru meseria pe care și-au ales-o. Cei de la Mioveni au arătat ca o echipă solidă, așezată, cu jucători luați individual buni și foarte buni. Nu putem vorbi de o revanșă după meciul din etapa trecută, eu sper doar ca echipa să arate o altă exprimare”, a spus Adrian Szabo.

Înaintea desfășurării etapei a 6-a a play-off-ului, FC Brașov se află pe locul 5 cu 22 de puncte, iar CS Mioveni e pe 4 cu 24 de puncte.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Istvan BIRTALAN

Marius ANGHEL 06 May. 2016, 13:26 Seria 2
Pe aceeași temă