Stângă explică motivele plecării de UTA: „Nu aveam lot de promovare”

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 13:09 Seria 2
Stângă explică motivele plecării de UTA:** „Nu aveam lot de promovare

După despărțirea de Falub, Adrian Marțian s-a uitat spre Cetatea Băniei pentru a găsi un antrenor pentru „Bătrâna Doamnă”. În primele zile ale lunii august, la Arad a sosit Ovidiu Stângă, care s-a și apucat de treabă. Numai că, după trei zile, fostul mijlocaș al lui PSV Eindhoven se despărțea de „alb-roșii” invocând motive de ordin organizatoric. Apoi, un alt fost fotbalist al Universității Craiova a preluat-o pe UTA, însă și Eugen Trică avea să întâmple aceleași probleme.

Sâmbătă, noua echipă a lui Stângă primește vizita „textiliștilor”, aflați pe ultimul loc în clasament. „Asta e soarta fiecărui antrenor, cu soarta nu ne putem pune. Cu tot respectul pentru UTA, am sentimente mult mai puternice pentru Craiova, este orașul unde am crescut ca fotbalist. Apoi, la Arad chiar nu puteam rămâne în condițiile de atunci. Nu aveam lot de promovare, eu nu puteam decât să-mi propun să ajung cu UTA în Liga 1 și simțeam că nu era posibil acest lucru. În schimb, exista multă presiune și tensiune”, a explicat tehnicianul celor de la CS U Craiova.

Întrebat dacă se temea exact de postura în care a ajuns Trică cu „Bătrâna Doamnă”, cu un singur punct din 15 posibile, Stângă a continuat: „Nu neapărat, UTA ar fi putut foarte bine să fie mai sus în clasament, fiindcă a pierdut puncte importante pe finaluri de meci. Și, din câte mi-am dat seama, nu jucase rău, ci mai degrabă a plătit tribute greșelilor individuale. UTA nu e o echipă rea, dar, ținând cont de conjunctură, pornim cu prima șansă”.

Cert este că Ovidiu Stângă nu se va revedea cu cel care i-ar fi putut fi șef și asta pentru că Adrian Marțian e plecat în Franța și va rata și confruntarea din Bănie.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 13:09 Seria 2
Pe aceeași temă