Stângă: „Avem forța să câștigăm, egalul nu este un rezultat bun pentru noi”

Marius ANGHEL 22 Nov. 2013, 12:57 Seria 2
Stângă:**

Antrenorul CS Universității Craiova consideră că echipa sa se poate impune în partida cu FCU. Stângă nu s-a arătat mulțumit cu o remiză.

Ovidiu Stângă a prefațat astfel meciul cu FCU, de sâmbătă: „Este un meci important pentru că avem nevoie de puncte pentru a ne îndeplini obiectivul. Nu ascund faptul că va fi o presiune pe grupul de jucători pentru această partidă. Vreau la nivel de echipă să rămânem concentrați pentru ceea ce avem de făcut, să nu tratăm meciul cu indiferență și neseriozitate, dar în același timp nici cu presiune și agresivitate dusă la violență. Singurul lucru care va fi mai special: motivația jucătorilor ținând cont de adversar. Dar tehnico-tactic nu vor fi schimbări majore. Sâmbătă consider că avem forța să câștigăm cele trei puncte puse în joc, printr-o evoluție care să placă celor din tribune. Din punctul meu de vedere egalul nu este un rezultat bun pentru noi”.

Antrenorul Craiovei își dorește tribune pline la duelul cu FCU: „Noi avem galerie pe care o salutăm meci de meci, de data asta vom saluta întreg stadionul, pentru că sunt craiovenii pe care trebuie să-i respectăm. Îmi doresc să fie câți mai mulți spectatori”.

CS Universitatea Craiova va evolua sâmbătă, de la ora 16, în compania FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a campionatului.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 22 Nov. 2013, 12:57 Seria 2
Pe aceeași temă