Jerry Gane: „Vrem să simțim din nou satisfacția marilor victorii pe stadionul Oblemenco”

Mihai Andries 28 Jun. 2014, 23:47 Campionat
Jerry Gane:**

Vestea afilierii definitive a CS Universității Craiova a produs o explozie de bucurie în rândul grupării oltene. Mulțumit de votul Adunării Generale Extraordinare a FRF, Jerry Gane este fericit că acum are liniștea necesară abordării noului sezon.

Tehnicianul grupării din Bănie a comentat astfel afilierea clubului la structurile FRF: „Au fost ceva emoții, dar important este că avem o decizie favorabilă, pozitivă, o decizie care în acest moment ne dă mai multă liniște, mai multă încredere și ne motivează în plus pentru ceea ce va fi în acest sezon. Ieri discutam cu băieții, așteptam cu nerăbdare această hotărâre, iar acum suntem mult mai liniștiți, vom face o pregătire mult mai bună pentru că vom fi concentrați aici, la munca noastră, nu vom mai sta cu gândul la ceea ce se întâmplă în plan juridic sau dacă iar se amână decizia. Sincer, după discuțiile avute cu conducerea clubului ne așteptam să fie o decizie pozitivă, ceea ce s-a și întâmplat, iar acest lucru ne bucură foarte mult pentru că putem să le redăm oltenilor un fotbal de cel mai înalt nivel. A fost muncă în liga a doua, băieții au promovat pe teren, sportiv, și era păcat să nu fie recompensat efortul lor”.

Antrenorul alb-albaștrilor abia așteaptă să simtă din nou emoția derby-urilor cu rivalele tradiționale: „La Craiova se vrea în continuare performanță. Trebuie să o luăm pas cu pas pentru a construi o echipă. Construcția a început sezonul trecut, când s-a promovat. Și acum au venit foarte mulți jucători noi. Nu e ușor să faci o echipă competitivă într-o lună. Cu siguranță oltenilor le era dor de derby-uri, de meciuri adevărate pe >. Și sperăm să le aducem numai bucurii în acest an, mai ales în derby-urile cu Steaua, cu Dinamo. Sunt momente frumoase să câștigi derby-urile, pe care eu le-am trăit ca jucător și sper să am parte și din postura de antrenor al Universității în acest sezon. Vrem să simțim din nou satisfacția marilor victorii pe >”.

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 28 Jun. 2014, 23:47 Campionat
Pe aceeași temă