Stancu: „Trebuie să câștigăm cu FC Bihor. Băieții vor face tot ce pot”

Marius ANGHEL 26 Nov. 2013, 13:50 Seria 2
Stancu:**

În a treia etapă a returului, CS Mioveni va juca pe propriul teren cu FC Bihor Oradea, echipă pe terenul căreia, în turul campio­na­tului, s-a obținut o remiză, 1-1. Acela a fost primul meci al lui Ion Moldovan pe banca galben-verzilor, iar argeșenii au avut meciul în mână.   

Partida din acest week-end gă­sește Mioveniul pe locul 9 al cla­samentului, cu 14 puncte, meciul fiind foarte important pentru gal­ben-verzi, în condițiile în care au ca obiectiv accederea în play-off.

Directorul executiv al echipei ar­ge­șene, Constantin Stancu, a pre­fațat acest joc pentru Curierul zilei: „Nu ne așteaptă un joc ușor, pen­tru că întâlnim o echipă care a pier­dut acasă etapa precedentă. Du­pă cum s-a văzut între echipele din această serie, în acest an nu exis­tă mari diferențe. Cel mai bun exem­plu este meciul din etapa trecută, dintre cele două Craiove, CS U și Universitatea. Sunt în general jo­curi echilibrate. Cine reușește să marcheze primul are câștig de ca­uză. Partida cu FC Bi­hor este un joc pe care trebuie să îl câștigăm. Băieții vor face tot ce pot pentru a­cest lucru, spre a lua cele trei punc­te puse în joc. A­ceste puncte ne sunt ne­cesare să urcăm în cla­sament, pentru a acu­mula cât mai mare punctajul ca să ajungem în play-off”, a spus ieri Constantin Stancu.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 26 Nov. 2013, 13:50 Seria 2
Pe aceeași temă