Staicu revine la Vâlcea ca adversar: „Îmi doresc enorm să joc, dar nu depinde de mine”. Fostul golgheter al CSM-ului are cuvinte de laudă pentru trupa lui Pelici

Marius ANGHEL 01 Mar. 2016, 18:41 Seria 2
Staicu revine la Vâlcea ca adversar:

Sâmbătă, de la ora 13:00, liderul CSM Râmnicu Vâlcea va primi vizita principalei favorite la promovarea în Liga 1, Gaz Metan Mediaș. Trupa lui Leo Grozavu e în revenire de formă după ce a încheiat prima parte a sezonului pe loc de play-out, iar acum țintește locul vâlcenilor. Diferența dintre cele două echipe este înaintea meciului direct de patru puncte.

Fostul golgheter al CSM-ului, Marius Staicu, transferat în iarnă tocmai de Gaz Metan, așteaptă cu nerăbdare meciul de sâmbătă, din Zăvoi, atunci când va veni la Râmnicu Vâlcea cu noua sa formație.

„Pentru mine a fost o perioadă foarte frumoasă la Vâlcea, poate cea mai frumoasă din ultimii ani ai carierei. M-am simțit foarte bine, am fost respectat de toată lumea, bine primit peste tot. Această atmosferă a făcut să înscriu de 14 ori pentru CSM Râmnicu Vâlcea. O să fie un meci greu în Zăvoi pentru că CSM este pe primul loc în clasament și, în plus, sunt convins că vâlcenii vor umple stadionul. Îmi doresc enorm să joc, la Vâlcea mă simt ca acasă, dar nu depinde de mine, ci de modul în care va gândi meciul domnul Leo Grozavu. Ca o concluzie, respect Vâlcea, respect CSM, respect Alex Pelici, respect tot ce înseamnă această echipă”, a spus Staicu pentru csmrmvl.ro.

Marius ANGHEL 01 Mar. 2016, 18:41 Seria 2
Pe aceeași temă