Staff-ul administrativ al Chindiei are doi noi membri! Președintele CJ vrea să mute echipa în Seria I

03 Jul. 2012, 22:39 Seria 2

Schimbarea președintelui Consiliului Județean aduce și modificări în structura clubului FC Chindia. Cum Adrian Țuțuianu a fost ales de dâmbovițeni în funcția de președinte al CJ, doi dintre colaboratorii săi vor ocupa posturi importante la Chindia Târgoviște. Astfel, Leonardo Badea (foto mic) și Ion Dănciulescu vor fi cooptați în staff-ul administrativ al clubului, cu atribuții foarte clare.Pentru moment, Badea și Dănciulescu se vor ocupa de atragerea unor sponsori – societăți comerciale – în proiectul fotbalistic de la Târgoviște.

Gică Popescu a anunțat că nu mai este dispus să investească din propriul buzunar, astfel că fondurile pentru supraviețuirea Chindiei ar trebuie să vină de la Consiliul Județean, Primăria Târgoviște și, nu în ultimul rând, parteneri privați.

La câteva ore după conferința de presă a lui Gică Popescu, președintele CJ Dâmbovița a oferit o declarație de presă, afirmându-și sprijinul pentru continuarea activității fotbalistice la Târgoviște. „Pentru început, vom oferi un miliard de lei vechi, iar spre finalul anului, vom mai aloca 1-1.5 miliarde. Vom căuta să găsim soluții care să nu implice costuri prea mari pentru cazare, masă și transport. Vreau să se înțeleagă că noi nu am venit să distrugem Chindia Târgoviște”, a precizat Țuțuianu.

Președintele CJ a anunțat că o mutare importantă pentru reducerea cheltuielilor ar fi mutarea echipei din seria a II-a în seria I a Ligii a II-a.

Leonardo Badea și Ion Dănciulescu sunt localnici, buni cunoscători ai fenomenului. Primul – care ocupă și funcția de vicepreședinte al CJ Dâmbovița – a fost implicat și în 2003 în fotbalul târgoviștean, după promovarea FCM-ului în Liga a II-a și preluarea echipei de către autoritățile locale. Dănciulescu este actualmente observator FRF, după ce a ocupat, o bună bucată de vreme, funcții administrative la Extensiv Craiova sau FCM Târgoviște.

Sursa: chindiatargoviste.ro

03 Jul. 2012, 22:39 Seria 2
Pe aceeași temă