„Sperăm să vină lumea la stadion, să nu-l auzim pe Vali Velcea din tribună”

06 Apr. 2012, 17:27 Seria 2

Timișorenii primesc în weekend vizita Unirii Alba Iulia dar situația clubului rămâne incertă. Ioan Mera, fundașul central al lui Poli, speră în continuare ca la final echipa să se bucure împreună cu suporterii de promovarea în Liga I.

„Ne așteaptă un joc dificil, puține echipe joacă fotbal în B, au un antrenor care așează bine echipa, Gherman mi-a fost antrenor în urmă cu șase ani la CFR Timișoara. Trebuie să câștigăm. Noi credem în continuare că vom juca în Liga I, sperăm să fie suporterii mândri că vom promova. Că e serviciu nu e serviciu, trebuie să ne facem treaba”, a declarat Mera.

Cum tehnicianul Valentin Velcea va fi suspendat pentru jocul cu Alba Iulia, comunicarea dintre staff și jucători va fi problematică. „Normal că va fi mai greu, va trebui să ne uităm spre tribună, sperăm să vină lumea la stadion să nu-l auzim pe Vali din tribună”, a glumit fundașul.

Acesta s-a referit și la situația sa în echipa alb-violetă, fiind nevoit să stea uneori pe bancă din cauza regulamentului. „Mi-e foarte greu când nu joc, știu că trebuie să joace doi juniori, dar ideea asta nu mă încântă. Dacă joc bine n-are cine să-mi facă nimic. Prefer să joc orice decât să stau pe bancă, și portar”, a conchis Mera.

Poli va întâlni duminică Unirea Alba Iulia în etapa a XX-a a Ligii a II-a, de la ora 15.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

06 Apr. 2012, 17:27 Seria 2
Pe aceeași temă