Poli Timișoara și-a ”depășit” normal de goluri la Dej și a reușit să-și întrerupă seria negativă. Ioan Mera: ”Avem puține puncte. S-a investit foarte mult în echipă”

Anda DELIU 17 Sep. 2022, 22:44 Liga 2
Poli Timișoara și-a ”depășit” normal de goluri la Dej și a reușit să-și întrerupă seria negativă. Ioan Mera: ”Avem puține puncte. S-a investit foarte mult în echipă”

Poli Timișoara a obținut, sâmbătă, o remiză la scorul de 2-2 pe terenul Unirii Dej, echipă clasată pe locul 3 înainte de debutul etapei a 7-a a Ligii 2, la egalitate cu liderul.

Un rezultat nu grozav, căci alb-violeții rămân cu o singură victorie în campionat și pe loc retrogradabil, dar a înregistrat un progres față de situația din ultimele etape, mai ales că echipa avea doar un gol marcat. Acum, într-un singur joc, a dat două goluri.

Totuși, directorul sportiv Ioan Mera transmite că vor fi discuții cu jucătorii!

Poli nu a reușit să marcheze prima

Înainte de meci, Bogdan Andone declara că Poli poate învinge la Dej dacă va marca prima. Gazdele au înscris în minutul 10, după ce Alex Militaru a luat o acțiune pe cont propriu și a tras de la semidistanță. Mingea a fost deviată de un fundaș de la Poli, iar portarul Matteo Kucich a fost spectator la gol.

Totuși, în minutul 26, Poli a egalat. Cornerul a fost obținut de Bârnoi, al cărui șut a fost respins de Railean peste transversală. Marin Mudrazija a marcat cu capul, după executarea loviturii de la colț și, astfel, s-a intrat cu scorul de 1-1 la pauză.

”Nervosul” Germinio a comis-o în careu

Fundașul italian adus de Poli din Serie D, Gabrielle Germinio, este foarte temperamental pe teren, de când a venit la echipă. În minutul 55, l-a ținut pe Blaj de tricou, și s-a dictat penalty.

Alexandru Pop a executat de la punctul cu var și a adus Unirea din nou în avantaj. Totuși, Poli a reușit să revină în minutul 79. Railean a respins ezitant un șut expediat de Bîrnoi, iar Silviu Pană a fost pe fază și reluat balonul în plasă din plonjon, cu capul.

Ioan Mera a vorbit de această dată după meci

Directorul sportiv Ioan Mera a apreciat după meci că Dejul nu a arătat mare lucru și Poli putea să câștige.

”Chiar am făcut un meci bun, un meci pe care trebuia să-l câştigăm. Dejul nu ne-a surprins cu nimic, în afară de două situaţii, în care a şi marcat, nu a avut alte ocazii. Din păcate, nu am reuşit să câştigăm cele trei puncte. A fost un meci bun făcut de echipa noastră. La fiecare meci se întâmplă astfel de faze (n.r. baloane deviate), nu ştiu ce se întâmplă, dar trebuie să vorbim… Trebuie discutat şi să vedem ce trebuie să facem, căci ori că e corner, că e fază fixă, cum a fost şi acum penalty-ul acesta, după o deviere, şi le-am dat şansa să aibă 11 metri”, a declarat Mera.

”Trec etapele și ne scufundăm din ce în ce mai rău”

Mera a punctat că situația din clasament a echipei timișorene e oricum îngrijorătoare, și a spus că în perioada de pauză vor fi discuții cu juătorii!

”Nu ştiu dacă s-a schimbat moralul, noi trebuie să ne adunăm cât mai repede şi să facem mai multe puncte, pentru că stăm rău în clasament. Trec etapele şi ne scufundăm din ce în ce mai rău şi după aceea nu mai putem să ieşim de acolo, pentru că nici norocul nu ţine cu noi. Jucătorii trebuie să înţeleagă că au venit aici la Timişoara şi nu e un club oarecare. Trebuie să dea totul pe teren, pentru că suporterii nu acceptă jumătăţi de măsură. O să fie ceva discuţii probabil săptămâna viitoare cu jucătorii, pentru că trebuie să facem ceva, avem puţine puncte. S-a investit foarte mult în echipă… şi vom discuta cu fiecare jucător în parte”, a mai adăugat Mera.

Informațiile Liga2.ro sunt că la iarnă vor fi dați afară mulți jucători, așa cum s-a întâmplat și în această vară, înaintea startului noului sezon.

Bogdan Andone a plecat la București

Antrenorul principal Bogdan Andone a plecat de la Dej spre București. El a dat o scurtă declarație pentru Liga2.ro.

”Un joc în care m-a mulțumit atitudinea jucătorilor și determinarea lor. Am reușit să marcăm de două ori și să revenim de două ori, după ce am fost conduși. Am avut chiar ocazii mari e a câștiga, la o ratare a lui Germinion, care a tras în plasa laterală, și altă ocazie a lui Denis Radu, ambele în repriza a doua”, a punctat Andone.

Poli Timișoara în meciul cu Unirea Dej: Kucich – D. Radu, Tsvetkov, Bocşan (cpt.), Germinio, Oanea (Taub 80’) – Sil. Pană, Plantak (Rz. Milea 57’), Pureca – Bîrnoi, Mudrazija (Bryneus 90+1’)
Rezerve neutilizate: Murariu – C. Jurj, M. Andone, Țangulea, Ignea, Mada

Poli Timișoara e pe locul 17 în clasamentul Ligii 2, cu 5 puncte acumulate în șapte jocuri. Clubul caută un amical în această perioadă de pauză, dar nu este sigur că va găsi adversar.

După pauza din Liga 2, va juca acasă cu Concordia Chiajna.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-dej-chiajna-targu-jiu-baia-mare-si-bucuresti-gazdele-meciurilor-care-incep-de-la-ora-1100-jocul-stelei-nu-se-mai-disputa-astazi-19245744

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-si-romania-u20-mizeaza-pe-fotbalisti-din-ligile-inferioare-alexandru-pelici-a-trimis-convocari-pentru-12-jucatori-in-timp-ce-daniel-pancu-a-chemat-sapte-19245826

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-haosul-de-la-poli-timisoara-incepe-de-sus-clubul-e-in-continuare-fara-presedinte-iar-factorii-de-decizie-sunt-scindati-in-mai-multe-tabere-19245641

Anda DELIU 17 Sep. 2022, 22:44 Liga 2
Pe aceeași temă