„Sperăm să colaborăm în continuare și să facem o treabă cât mai frumoasă în Baia Mare”

05 Jun. 2012, 15:35 Seria 2

In ultima etapa a Ligii a doua de fotbal, sezonul 2011-2012, baimarenii de la FC Maramures Universitar au invins cu 6-1 echipa Muresul Deva. FCMU a adunat in acest sezon 35 de puncte, care plaseaza echipa baimareana pe locul 12. Fotbalistii antrenati de Romulus Buia si Ciprian Dorobantu si-au indeplinit astfel obiectivul sezonului, acela de a se mentine in esalonul secund al fotbalului romanesc. In aceasta saptamana sportivii mai fac antrenamente pana miercuri, dupa care vor intra in vacanta.

Sase goluri au dat baimarenii in poarta echipei Muresul Deva, acesta fiind meciul in care FC Maramures Universitar Baia Mare a inscris cele mai multe goluri in anul competitional 2011/2012. In final, victoria a fost obtinuta la scorul de 6-1 si fotbalistii de la FCMU au parasit stadionul in apaluzele putinilor spectatori prezenti la ultimul joc din sezon.

„Anticipam un joc usor, pana la urma a fost mult prea usor. Baietii si-au facut treaba si ii felicit pentru lucrul acesta. Nu numai in meciul asta, si-au facut treaba in tot sezonul si vreau sa-i felicit. Speram sa colaboram in continuare si sa facem o treaba cat mai frumoasa in Baia Mare. Vom face antrenamente pana marti sau miercuri, dupa care vom fi liberi pana in 9 iulie”, a declarat antrenorul Romulus Buia.

„A fost un meci frumos si ne bucuram ca am castigat si ca am facut-o la un scor mai detasat. S-a vazut si linistea evitarii retrogradarii. Ne-a iesit cam totul in acest meci. Asa ne-am propus inainte de meci: sa-l tratam serios, sa facem lucrurile cat mai bine si ne bucuram ca am terminat sezonul cu o victorie”, a spus Marian Tanasa.

In tur, baimarenii au obtinut 4 victorii, au facut 4 egaluri si au suferit 7 infrangeri. Au adunat 16 puncte care i-au plasat pe locul 11. Au dat 20 de goluri si au primit 22. In retur, FCMU a obtinut 6 victorii si au facut un egal, au suferit 8 infrangeri si au adunat 19 puncte. In final, FC Maramures Universitar Baia Mare s-a salvat de la retrogradare indeplinindu-si astfel obiectivul si s-au plasat pe locul 12.

„A fost un sezon reusit, cu toate ca puteam sa terminam turul mai sus si eram mai linistiti in retur. Dar a fost bine. Mi-as dori sa fie asa bine in fiecare an”, a spus Buia.

„A fost un retur interzis cardiacilor. Cel putin pentru noi. Am avut niste meciuri mai nereusite, in care lumea se astepta de la noi sa facem lucruri bune. Insa, pana la urma, am salvat corabia”, a considerat Marian Tanasa.

Sursa: eMaramureș

05 Jun. 2012, 15:35 Seria 2
Pe aceeași temă