Duel băcăuan în turul V al Cupei. Tănasă: „Sport Club ne este superioară valoric, dar vom face totul pentru a ține pasul”

Marius ANGHEL 03 Sep. 2014, 13:33 Stiri
Duel băcăuan în turul V al Cupei.** Tănasă:

Turul V al Cupei României Timișoreana le va aduce față în față pe echipele băcăuane Aerostar și Sport Club. Confruntarea, stabilită în urma împerecherii pe criterii geografice, se va desfășura pe stadionul „Aerostar”, săptamâna viitoare, pe 9 septembrie, cu începere de la ora 16.30.

Dacă pentru Sport Club, acest joc marchează debutul în actuala ediție a Cupei României, în schimb „aviatorii” lui Marian Tănasă au jucat deja trei partide în competiția KO, toate în deplasare: 5-1 cu Vitis Suletea, 1-0 cu FCM Dinamo Onești și 7-6 cu YS Panciu, după executarea loviturilor de la 11 metri.

„De data aceasta, va fi un cu totul alt meci! Sport Club ne este superioară valoric, dar noi vom face totul pentru a ține pasul”, a declarat, pentru Deșteptarea, antrenorul Aerostarului, Marian Tănasă.

Aerostar și Sport Club s-au mai întâlnit luna trecută de doua ori în jocuri amicale desfășurate pe stadionul „Letea” și câștigătoare la scor a fost de fiecare dată divizionara secundă: 8-0 și 9-1!

Marius ANGHEL 03 Sep. 2014, 13:33 Stiri
Pe aceeași temă