„Sperăm ca în sezonul următor Alro să promoveze”

23 May. 2012, 15:17 Seria 2

După un sezon slab, Alro Slatina și-a ratat obiectivul, iar aluminiștii nu mai pot prinde nici măcar ultimul loc al podiumului, FRF urmând să stabilească dacă locul al treilea dispută barajul pentru Liga I.

Cu obiectivul ratat în acest sezon, oficialii de la Alro Slatina se mulțumesc și cu locul al patrulea, deși în ultimul an s-a vorbit doar de accederea pe prima scenă a fotbalului românesc. Antrenorul echipei slătinene, George Biță, a declarat că aluminiștii merg la Oradea ca să-și consolideze poziția în clasament.

„Mergem la Oradea la victorie, vrem să ne consolidăm locul patru din clasament. Aceasta este situația, chiar dacă nu ne-am îndeplinit obiectivul. Sperăm să terminăm pe locul al patrulea, este un loc bun”, a spus Biță.

Tehnicianul aluminiștilor are speranțe că în sezonul următor se va realiza accederea în Liga I. „Sperăm ca în sezonul următor Alro să promoveze. Cu câteva modificări în lot, acest lucru va fi posibil. Poate la anul lucrurile vor merge mult mai bine. Vom vedea ce va fi din vară”, a spus Biță.

Acesta nu a dorit să facă precizări legate de jucătorii la serviciile cărora se va renunța în această vară, spunând că aceste decizii aparțin antrenorului principal. „Depinde de conducere ce se va hotărî. Cine rămâne, cine pleacă, numai antrenorul principal știe acest lucru”, a spus Biță.

„A fost o fază prea frumoasă pentru ca Stancu să o trateze așa”

În minutul 40 al partidei de sâmbătă cu CSM Rm. Vâlcea, Biță l-a înlocuit pe căpitanul Ionuț Stancu cu Edi Stoica, considerând că mijlocașul a tratat cu superficialitate faza frumoasă lucrată de Crăciun – Crețu și Ene.

După ce a părăsit terenul de joc, Stancu a avut o răbufnire, a lovit banca de rezerve și a refuzat să dea mâna cu antrenorul. George Biță susține că nu a avut un conflict cu Ionuț Stancu, dar că i-a reproșat la vestiare modul cum a finalizat faza de atac de la sfârșitul primei reprize.

„Nu am avut niciun conflict cu Ionuț Stancu. A fost o fază mult prea frumoasă pentru ca Stancu să o trateze așa. Acțiunea a ieșit ca la antrenament, lucrăm astfel de faze. Într-un meci apare o singură acțiune de acest gen, cel mult două, iar jucătorul a tratat-o exact cum nu trebuia. Era foarte nervos, dar s-a calmat. I-am spus la vestiare că nu trebuia să trateze faza așa, la fel i-a spus și Sorin (n. red. – Cârțu). Sunt convins că dacă se va mai întâlni cu o astfel de minge, va proceda corect”, a spus Biță.

Sursa: Gazeta Nouă

23 May. 2012, 15:17 Seria 2
Pe aceeași temă