„Sper să marchez și cu CS Mioveni!”

Marius ANGHEL 02 Nov. 2012, 13:48 Seria 2

Alin Popa este omul care a marcat cele două goluri ale piteștenilor din duelul jucat pe terenul celor de la ACS Poli Timișoara. Mijlocașul de bandă al piteștenilor a reușit să marcheze de două ori la partida de pe Bega și speră să o țină pe aceeași linie și la confruntarea din campionat cu cei de la Mioveni.

– Cum a fost meciul de la Timișoara?
– A fost un meci în care noi am reușit să ne concentrăm mai bine și să acumulăm un punct de care aveam nevoie. Nu știu dacă cineva ne dădea foarte multe speranțe de la acest meci că putem să acumulăm măcar un punct, dar chiar cu puțină atenție ne puteam întoarce cu trei puncte de la Timișoara.

– Ai un moral mai bun după cele două goluri?
– Eu am reușit să marchez de două ori în acel meci, dar mai important este să acumulăm noi puncte. Degeaba eu marcam de două sau de trei ori, dacă nu veneam și cu un rezultat pe măsură. Am venit cu un punct de la Timișoara și acest lucru este mai important pentru noi. Numai că într-adevăr am și eu o mai mare încredere în mine pentru rundele pe care le vom mai juca până la finalul turului.

– Speri să marchezi și sâmbătă?
– Eu îmi doresc foarte mult să pot face acest lucru și dacă mi se va ivi o oportunitate să fac acest lucru cu siguranță voi încerca să înscriu. Numai că așa cum am mai spus, important este să învingem noi, nu mai are importanță cine marchează și cine nu.

– Cum ți se pare acest meci?
– Este un duel între cele două echipe din județul nostru ce se află în acest eșalon și de aceea cred că fiecare echipă în parte va încerca să obțină toate punctele. Noi avem nevoie de o victorie acasă, în timp ce ei vin cu un moral bun după cele trei succese consecutive și cu siguranță că nu vor să se oprească aici.

– Cum ți se pare formația de la Mioveni?
– Este o echipă cu mulți jucători foarte buni, dar asta nu înseamnă că noi avem avantajele noastre în fața lor. Noi trebuie să ne facem jocul nostru și cred că așa putem să ne impunem. O victorie ar conta foarte mult pentru noi.

Stoican pune jucător să-l anihileze pe Popa!

Unul dintre fotbaliștii la care CS Mioveni este foarte atentă este mijlocașul Alin Popa. Aces­ta este un jucător considerat de antrenorul galben-verzilor des­tul de bun, el marcând de altfel și golurile alb-violeților în remiza de la Timișoara. „Popa a dat două goluri și poate să facă diferența în orice meci. Dar nu numai el. Important este pentru noi cum vom evolua. Mai puțin ne inte­re­sea­ză adversarul. Însă trebuie să anihilăm jucători valoroși ca el”, spune Stoican.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 02 Nov. 2012, 13:48 Seria 2
Pe aceeași temă