„Șoimii”, decimați pentru returul cu Vâlcea. Popa are probleme mari de lot

Marius ANGHEL 22 Apr. 2015, 11:50 Seria 2

Pâncotanii nu s-au putut bucura prea mult de primul succes al anului, 1-0 cu CSM Râmnicu Vâlcea, căci urmează deja returul cu echipa olteană pentru alte trei puncte la fel de importante în economia luptei pentru evitarea poziției a 10-a în play-out-ul seriei de Vest a ligii secunde. Ionuț Popa are, însă, mari dureri de cap înaintea deplasării în Olteania și asta pentru că se confruntă cu mari probleme de efectiv.

Din câte se pare, niciunul dintre atacanții din lot nu-și va reveni până sâmbătă. Voinea și Sălăjan s-au antrenat doar separat și în primele două zile ale acestei săptămâni și par ieșiți din circuit. Colac peste pupăza, Gavrilescu a devenit și el indisponibil după cartonașul roșu primit sâmbăta trecută, „oficialii” din Podgorie chiar temându-se de o suspendare pe două-trei etape.

Dar, cartonașele au făcut „victime” și printre fotbaliștii cu profil defensiv. Contra trupei lui Pelici, fundașul Adrian Rusu și „închizătorul” Cornel Suciu au văzut fiecare cel de-al doilea „galben” din play-out și nu vor face deplasarea în Zăvoi. Față de partida de sâmbăta trecută, singurul fotbalist ce revine la dispoziția lui „Mister” este Norbert Polgar.

În meciul de la Pâncota, Ionuț Popa a trimis în teren jucătorii: Cr. Irimia – Ad. Rusu, R. Lung, S. Traore, Siminic (D. Mitu ”57) – Dubeștean (C. Suciu ”65) – Gavrilescu, Issa Thiaw, F. Cuedan, I. Vladu – Dragalina (Burian ”85). Rezerve neutilizate: Pașcalău – Bulzan, C. Maghici, Lenygel.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Apr. 2015, 11:50 Seria 2
Pe aceeași temă