ȘOCANT! Președintele echipei CSM Râmnicu Vâlcea luptă pentru viața sa, la doar 44 de ani

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 19 Jan. 2016, 17:54 Actualizat: 19 Jan. 2016, 17:59 Seria 2
ȘOCANT!  Președintele echipei CSM Râmnicu Vâlcea luptă pentru viața sa, la doar 44 de ani

Încă o știre absolut șocantă a paralizat de luni seară fotbalului vâlcean. După decesul fundașului Gabriel Rizea, în vârstă de doar 20 ani, tânărul președinte al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Bogdan Medrea (44 ani), este internat în stare foarte gravă într-un spital din Capitală.

Aflați în cantonament, jucătorii de la CSM s-au antrenat azi într-o atmosferă mai mult decât apăsătoare. Fotbalul, promovare, rezultate, nimic din toate acestea nu mai contează, important este doar ca Bogdan Medrea să revină lângă echipă, soție și băiețelul său.

Ceea ce părea săptămânile trecute o gripă puternică, a evoluat rapid, într-un mod șocant pentru toată lumea. De mai bine de o săptămână, șeful clubului vâlcean este pe mâinile celor mai buni medici specialiști din Capitală, efectuând analize și tratamente. Totuși, în ultimele zile, situația sa s-a înrăutățit vizibil. Bogdan Medrea a suferit mai întâi un edem pulmonar și, ieri, un atac cerebral, fiind acum în comă indusă.

Cunoscut pentru ambiția sa, să sperăm că Bogdan Medrea are puterea să treacă peste această grea încercare. Toată suflarea fotbalului vâlcean se roagă ca președintele CSM-ului să revină în biroul său din Zăvoi.

Articol scris de Florin SCURTU

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 19 Jan. 2016, 17:54 Actualizat: 19 Jan. 2016, 17:59 Seria 2
Pe aceeași temă