Vâlcenii explică gestul de la momentul de reculegere dinaintea meciului cu Gaz Metan. „Jucăm pentru el, atât ne-a rămas”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Mar. 2016, 16:36 Campionat

Înaintea meciului de sâmbătă dintre CSM Râmnicu Vâlcea – Gaz Metan Mediaș, scor 0-1, pe Stadionul Municipal din Zăvoi s-a ținut un minut de reculegere, în memoria fostului președinte al CSM-ului, Bogdan Medrea. Acesta a decedat pe data de 27 ianuarie, la doar 44 de ani, răpus de boală.

Jucătorii vâlceni au avut o atitudine de grup sugestivă, cu privirile și mâinile îndreptate spre cer, de acolo de unde sunt convinși că sunt vegheați de fostul președinte.

Căpitanul formației CSM Râmnicu Vâlcea, Ionuț Stoica, a anunțat că toate victoriile din acest sezon vor fi dedicate lui Bogdan Medrea. „Noi încercăm la fiecare meci să jucăm pentru el, atât ne-a rămas. Eu mă gândesc mereu la el, cred că și colegii mei, toți ne dorim să îi dedicăm lui Bodi orice victorie. Am discutat în dimineața meciului și am fost cu toții de acord cu ideea mea, să arătăm cu degetul spre cer. Eu sunt convins că Bodi ne veghează de acolo, de Sus, din ceruri”, a spus Stoica.

Altfel, eșecul cu Gaz Metan a fost unul dureros pentru căpitanul vâlcenilor. „Suntem dezamăgiți că am pierdut cu Mediaș, nu meritam, am avut ocazii clare. S-a jucat slab, dar a fost presiunea mare.  Noi facem totul să intrăm în play-off, lupta este foarte strânsă”, a mai spus Ionuț Stoica.

După această înfrângere, CSM Râmnicu Vâlcea a rămas lider în Seria a II-a, însă e la egalitate de puncte, 38, cu alte două echipe, FCM Baia Mare și Chindia Târgoviște.

Aticol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Mar. 2016, 16:36 Campionat
Pe aceeași temă