Stadionul din Măciuca va purta numele lui Bogdan Medrea, fostul președinte al Damilei și CSM Râmnicu Vâlcea

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Aug. 2016, 13:05 Diverse
Stadionul din Măciuca va purta numele lui Bogdan Medrea,** fostul președinte al Damilei și CSM Râmnicu Vâlcea

Stadionul comunal din Măciuca, acolo de unde a pornit la drum echipa Damila Măciuca, actuala CSM Râmnicu Vâlcea, va purta de luni, 15 august, numele lui Bogdan Medrea, fostul președinte al cluburilor Damila Măciuca și CSM Râmnicu Vâlcea.

Cu ocazia zilelor comunei Măciuca, de Sfânta Maria, pe 15 august, primăria locală și SC Damila SA organizează un joc demonstrativ, la care se vor înfrunta foștii jucători de la Damila, care au contribuit la promovarea în Liga a III-a și ulterior în Liga a II-a. La evenimentul de la Măciuca vor participa și jucătorii și stafful de la CSM Râmnicu Vâlcea. 

„Aceste două promovări cu Damila, obținute alături de Bogdan Medrea, au fost cele mai frumoase rezultate pentru localitate. În cadrul acestui eveniment, stadionul va primi numele lui Bogdan Medrea. Pe viitor, vrem să dăm amploare evenimentului și ne dorim să organizăm și turnee de copii și juniori, în memoria lui Bogdan”, a spus Lucian Munteanu, managerul lui CSM Râmnicu Vâlcea.

Bogdan Medrea s-a stins din viață pe 27 ianuarie 2016, la doar 44 de ani. Născut la Sighișoara, dar crescut de mic la Măciuca / Vâlcea, Bogdan Medrea a fost arbitru asistent de Liga I, după care a devenit observator, iar apoi a condus cluburile Damila și CSM.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Aug. 2016, 13:05 Diverse
Pe aceeași temă